Ellerine sağlık hocam.Harika olmuşTürkçe sürüm konuya eklenmiştir. İyi günlerde kullanınız
Teşekkür ederim, yorumlarını bekliyorum.Ellerine sağlık hocam.Harika olmuş
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulamalardan kamera önbelleğini temizleyinHocam Türkçe yapmışsn fakat ayarlara girince uygulamadan atıyor hata veriyor yani ayarlar kısmına giremiyorum hiç
Yoruma gerek bırakmamışınızki.Teşekkür ederim, yorumlarını bekliyorum.
Gayet başarılıTeşekkür ederim, yorumlarını bekliyorum.
Teşekkür ederim hocam, gördüğünüz eksiklikleri veya yanlış çevirilerimi belirtebilirsinizYoruma gerek bırakmamışınızki.
Tek kelimeyle harika bir tercüme olmuş.
(Bu arada yenibir iş daha çıktı size V6 yayınlandı)
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu içeriğinde önemli olarak not ekledim hocam.Hocam Türkçe yapmışsn fakat ayarlara girince uygulamadan atıyor hata veriyor yani ayarlar kısmına giremiyorum hiç
Teşekkür ederim.Türkçe çeviri gayet başarılı, elinize saglik. Guncellemeleri takip ediyor olacağım.
Bende farkettim, sarımtırak renkten kurtulup, doğal renklere yaklaşmak benim daha çok hoşuma gitti hocam. Birkaç örnek ekleyebilirim. Attığım son resim (kedinin olduğu) v3 e ait, diğer üç resim v5 e ait. Gözle görülür bir fark var.V5 gece modu çekimlerinde bir sıcaklık sorunu farkettiniz mi? Gcam'ın alışkın olduğumuz o sıcak sarımtırak renkli fotoğrafları V5 de alamadım. Şuan tekrar V3'e döndüm tam istediğim gibi.
Bende mi böyle oldu bu sizde böyle birşey farkettiniz mi?