Soru RN7 kamera cami cizigi

xvoose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Telefonu alali 1.5 ay oldu. Ekran koruyucu ve kilifla beraber kullaniyorum ama farkettim ki kamera ekran cami cizilmis. Telefonumu hassas kullanmaya dikkat eden biri olarak bu cizik canimi sıktı. Bu kadar kolay cizilen var mi? Kamera cami koruyucu kullanmadim kolay cizilmez diye acikcasi. Bastan beri ensiseliydim telefon herseyiyle guzel guzel fakat bu kamera cikintisi sorun cikarir mi diye. Korktugum basima geldi. Nasil bir dizayndir bu? Telefon yapiyorsun kamera camini korumuyorsun. Neyse olan oldu simdilik goruntude bir sikinti yok sukur sorum su; genpa garantili cihazimi servise gondersem camini degistirirler mi? oneriniz nedir?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ortouch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ortaç
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Ben kamera çıkıntısını içeride tutacak bir kılıf arıyorum. Önerebileceğiniz bir kılıf var mı acaba?

Şu tarzda mavi renkte bir kılıfı 25TL vererek kargo dahil internetten satın aldım. Kamerayı koruma konusunda başarılı, parmak izi okuyucu rahatlıkla kullanılabiliyor. Tek dezavantajı telefon Transformers'a dönüyor, biraz kaba bir kılıf :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Şurada da belirttiğim gibi, eğer bu şekilde içerde tutmaktan bahsediyor iseniz var hocam bu tarz bir kılıf deneyebilirsiniz.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Caner_06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Ben kamera çıkıntısını içeride tutacak bir kılıf arıyorum. Önerebileceğiniz bir kılıf var mı acaba?
Spigen kılıf öneriyorum diğer kılıflara boşa para bayılmayın

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Alcatraz523

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uluhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Bende bugun farkettim alt kamerada çizik olduğunu gözlemledim ama sorun yapacak boyutta değil. Serviste değiştirilebilme şansı olup olmadığını bilen var mı? Bunun olmasını önlemek için hem kılıf hemde koruyucu cam almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz var mı?
Merhaba,

Aliexpressten bu lens koruyucu siparişini verdim. Bekliyorum bakalım gelecek inşallah :)

Oyla:

kingdomkiak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Ben kaplama aldım. Hem kamerayı hem gövdeyi koruyor 3m kaplama olmasına dikkat edin ama. Üstüne de spiegen kılıf var kaplama mavi rengi öldürüyor doğru ama güzel tasarım kaplamalar da var. Cepmodifiye ya da papscover tavsiye edebilirim.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt