Yardım RN5 camera2 API akitf olmuyor?

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
build.prop dosyasına eklediğim HAL3 enable koduyla camera2 api aktif olmuyor. Magisk root var nasıl aktif edebilirim? Ve Redmi Note 5 için önerdiğiniz GCAM var mı?

Skaynet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Victor u2
Konular
11
Sorun olmaz merak etmeyin, hayırlı olsun.

Rica ederim ne demek.
Selamun aleyküm reis xiaomi Redmi Note 5 yeni aldım bana hangi rom tavsiye edersiniz ve bununla ilgili rom linki ve trwp alakalı yol gösterir misin reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim bu kod ile çalıştırmayı başardım :) Daha önce TWRP'den foaşladığım dosyaları nasıl kaldırabilirim? Sorun olur mu bu dosyalar?
Selamun aleyküm reis xiaomi Redmi Note 5 yeni aldım bana hangi rom tavsiye edersiniz ve bununla ilgili rom linki ve trwp alakalı yol gösterir misin reis

Oyla:

Skaynet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Victor u2
Konular
11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde miui eu indirecek olursak xiaomi Redmi Note 5 benim telefonum ama xiaomi Redmi Note 5 pro indirecem?

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Birde miui eu indirecek olursak xiaomi Redmi Note 5 benim telefonum ama xiaomi Redmi Note 5 pro indirecem?
Whyred indirin. Whyred dışındaki hiçbirşeyi telefona yüklemeyin.
Evet note 5 pro indirebilirsiniz

Oyla:

angmar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Cihazım
redmi note
Konular
7
Pie'da aktif olması için

persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 yazmalısın.

Hocam bu kodu nereye yazıyoruz twrp ile magisk kurdum hiçte anlamam bu işlerden magisk ile aktif edip apk sinden yüklemeye çalışıyorum gcami ama sürekli kamera durdu diyor

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam bu kodu nereye yazıyoruz twrp ile magisk kurdum hiçte anlamam bu işlerden magisk ile aktif edip apk sinden yüklemeye çalışıyorum gcami ama sürekli kamera durdu diyor
Usta build.prop editörü indir google playden ve ordan yap yapamazsan, yine bize sor yardımcı oluruz.

Oyla:
Üst Alt