Yardım RN10 Pro cihazıma LineageOS yükledim

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
124
dün lineageos 22.2 custom romunu yükledim, inanılmaz hızlı saf android ama kamera uygulaması iyi değil stock romdaki gibi görüntü kalitesi alamıyorum nasıl çözebilirim...* ayrıca uygulamalarımı gizlemek istiyorumm içinde yerleşik bir ayarı var mı ben mi bulamadım??
diğer merak ettiğim şeyde güncellemeleri ota üzerinden mi yapıyor yoksa sıfırdan custom rom yükler gibi mi yapmam lazım??

Güncelleme: ota üzerinden otomatik güncelleme yapılıyor (not:rootsuzken yaptım belki rootluysa sizin root gidebilir)

Son düzenleme:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
25
Lineageos tabanlı başka bir aosp rom yükleyebilirsiniz. Evolation veya crdroid gibi. Bunların içinde mi camera ekli oluyor bazı sürümlerinde. İstediğiniz özelliklere sahip bir aosp bulmanız yeterli. Uygulama gizleme de yerleşik olarak romların içinde vardı diye hatırlıyorum.

Furkan Tekinşen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
32
dün lineageos 22.2 custom romunu yükledim, inanılmaz hızlı saf android ama kamera uygulaması iyi değil stock romdaki gibi görüntü kalitesi alamıyorum nasıl çözebilirim...* ayrıca uygulamalarımı gizlemek istiyorumm içinde yerleşik bir ayarı var mı ben mi bulamadım??
diğer merak ettiğim şeyde güncellemeleri ota üzerinden mi yapıyor yoksa sıfırdan custom rom yükler gibi mi yapmam lazım??
İnceleme - Redmi Note 10 Pro için Kullanışlı Rom - Pişman etmez kur rahatına bak

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
124
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xcosby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Kamu çalışanı
Konular
10

Güncelleme: ota üzerinden otomatik güncelleme yapılıyor (not:rootsuzken yaptım belki rootluysa sizin root gidebil

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21

seyfionder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
Alphadroid oneririm cok.kiyak.bir rom :)

Üst Alt