Yardım Rn 7 wifi sorunu

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Selamlar önceki açtığım konu da ne yaparsam yapayım rn 7 cihazım da wifinin yavaş çektiğini anlatmıştım şu an denemeyle aramızda 1 kat olan komşumuzun internetine bağlandım evdeki internetden daha hızlı çekiyo ama diğer telefonlar evdeki internet de sorun yaşamıyo sadece rn 7 cihazım yaşıyo evde 2 adet mi 8 se 1 adet note 9s 1 adet note 9 pro ve rn 7 var acaba bi çakışma olduğu için falan mı rn 7 yavaş bağlanıyo bilgisi olan yazabilir mi bir de şöyle bi detay var evdeki modem tp linkin eski nesil modemlerinden komşumuzunda yeni nesil buda bi etken olabilir mi bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim iyi forumlar dilerim.

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
5g yada 2.4g farkları varmı modemlerde?
Modeminize bağlanan fazla cihaz var o yüzden sinyal kalitesi epey düşer böyle olduğunda da hem ilk bağlantı yavaşlar hemde internet kalitesi düşer bunlarla ilgili diğer cihazlar ile karşılaştırma yapıp sorun fark ettin mi?

Oyla:

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5g yada 2.4g farkları varmı modemlerde?
Modeminize bağlanan fazla cihaz var o yüzden sinyal kalitesi epey düşer böyle olduğunda da hem ilk bağlantı yavaşlar hemde internet kalitesi düşer bunlarla ilgili diğer cihazlar ile karşılaştırma yapıp sorun fark ettin mi?
evet diğer cihazlarla karşılaşma yaptım dediğim gibi sadece rn 7 de sorun var ama o da yeni nesil modem de arada bi kat olmasına rağmen daha iyi çekiyo aynı internet aynı sağlayıcı aynı paketi kullanıyoruz komşumuzla sadece modem farkı var komşumuzdaki modemde bizimkiyle aynı tek fark onların ki yeni bizim ki 3.seneyi geçmiş bulunmakta

Oyla:

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
hocam herşeyi denedim format falan trafik modu ağ sıfırlama herşeyi yaptım ama evdeki internete yavaş bağlanıyo ne yaparsam yapayım ama aramızda 1 kat olmasına rağmen komşumuzun netine daha hızlı bağlanıyo
Modemi sifirlamayi denedin mi?
Modeme bağlanırken Bluetooth aktif mi?

Oyla:

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Modemi sifirlamayi denedin mi?
Modeme bağlanırken Bluetooth aktif mi?
denedim müşteri hizmetleriyle iletişime bile geçtim modemde arıza olabiliceğini söylediler 3 yıllık olduğu için bakamıycaklarını söylediler bluetooth aktif değil

Oyla:
Üst Alt