Soru RN 10 Pro Üst Çerçeve Esnemesi

mzrkahmt39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
9
Arkadaşlar yaklaşık 25 günlük bir cihazım var. Jak girişi tarafında çerçeve esnemesi oluştu. Bastırınca gıcırdıyor falan. Kronik diyorlar ama böyle bir sorun yaşayan oldu mu aramızda?

Sehzade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
5
Arkadaşlar yaklaşık 25 günlük bir cihazım var. Jak girişi tarafında çerçeve esnemesi oluştu. Bastırınca gıcırdıyor falan. Kronik diyorlar ama böyle bir sorun yaşayan oldu mu aramızda?
Evet ben telefonu ilk aldığım andan itibaren alt ve üst kısım böyleydi, erinip garantiye vermedim keşke verseydim.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
29
Görüntü atabilir misiniz benim telefonun da altında sıkıntı var gibi. Çerçevesi sıkıntılı biraz n10 pro nun

mzrkahmt39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
9
Görüntü atabilir misiniz benim telefonun da altında sıkıntı var gibi. Çerçevesi sıkıntılı biraz n10 pro nun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

pek belli olmuyor hocam burdan bakınca.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
29
Hafif Aralık gibi benimki alt tarafta var o Aralık

androteam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oppo
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Note 10 Pro da kronik belkide bu bende de vardı panel ile kasa arası alt ve üst kısımda gıcırdama özellikle bastırınca oluyordu öyle de kullanıyordum geçenlerde alt ve üstte hayalet ekranda olunca İstanbul Ofispark Evofoneye gönderdim ekran değişimi yaptılar bakalım gelince sağlam gelecek mi ama ekranı değişiyorlar.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
45
Note 10 Pro da kronik belkide bu bende de vardı panel ile kasa arası alt ve üst kısımda gıcırdama özellikle bastırınca oluyordu öyle de kullanıyordum geçenlerde alt ve üstte hayalet ekranda olunca İstanbul Ofispark Evofoneye gönderdim ekran değişimi yaptılar bakalım gelince sağlam gelecek mi ama ekranı değişiyorlar.
Amoled yanığı olmuş sizde. Kullanırken dikkat etmeniz lazım

androteam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oppo
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Amoled yanığı olmuş sizde. Kullanırken dikkat etmeniz lazım
hayalet ekran hocam ghost screen amoled yanığı biraz daha farklı oluyor
konunun güncellemesini de yapayım servisten aramışlardı Samsung Tianama panele denk gelmişiniz diye kara haberi almıştım ekranı komple ücret almadan değiştiler sağlam oldu kasa da ekrana sağlamca tutturulmuş gıcırdama da kayboldu servise verin sizlik sorun değilse yardımcı oluyorlar.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
45
hayalet ekran hocam ghost screen amoled yanığı biraz daha farklı oluyor
konunun güncellemesini de yapayım servisten aramışlardı Samsung Tianama panele denk gelmişiniz diye kara haberi almıştım ekranı komple ücret almadan değiştiler sağlam oldu kasa da ekrana sağlamca tutturulmuş gıcırdama da kayboldu servise verin sizlik sorun değilse yardımcı oluyorlar.
Bizim cihazlar amoled olduğu için olsa olsa Amoled yanığı olur. Ghost screen IPS panellere özgü bir şey. Amoled ekranda nasıl ghost screen oluyor anlamadım. İlginç

Ama sorununuzun çözülmesine sevindim. İyi günlerde kullanın

Üst Alt