Rom RN 10 pro eu rom

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Bir son bilgilendirmem geçeyim ki daha sonra gelen arkakdaşlar faydalansın.
Eu rom çok iyi arkadaşar herkese öneririm geçmesini. Sebeblerini yada sormak istediği sorusu olan bana ulaşabilir.
Eu romu videodaki gibi atmak zorunda kaldım çünkü bir twrp bulamadım hepsinde dokunmatik çalışmıyor.
Eu romu kurduktan sonra onunda çözümünü buldum. dokunmatigi çalıştıramıyorsunuz ama otg ile fare bağlayıp telefona romunuzu fare ile kurabilirsiniz.
Yada 2. bir seçenek olan linkten orange foxu indirip twrp gibi kurup onun menüsünden yapabilirsiniz aynı mantık, sadece orangefox ta dokunmatik çalışıyor bunu sevdim.
Telefonun içinden twrp yada orange fox ile kurmanızı şiddetle tavsiye ederm, herhangii bir elektirik bağlantısı kopabilir yada kablo oynayıp cihazınızı brick(Tuğla) moda sokabilir.
Bir twrp bulursam haber vermeye çalışırım herkese iyi çalışmalar.....

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Bir son bilgilendirmem geçeyim ki daha sonra gelen arkakdaşlar faydalansın.
Eu rom çok iyi arkadaşar herkese öneririm geçmesini. Sebeblerini yada sormak istediği sorusu olan bana ulaşabilir.
Eu romu videodaki gibi atmak zorunda kaldım çünkü bir twrp bulamadım hepsinde dokunmatik çalışmıyor.
Eu romu kurduktan sonra onunda çözümünü buldum. dokunmatigi çalıştıramıyorsunuz ama otg ile fare bağlayıp telefona romunuzu fare ile kurabilirsiniz.
Yada 2. bir seçenek olan linkten orange foxu indirip twrp gibi kurup onun menüsünden yapabilirsiniz aynı mantık, sadece orangefox ta dokunmatik çalışıyor bunu sevdim.
Telefonun içinden twrp yada orange fox ile kurmanızı şiddetle tavsiye ederm, herhangii bir elektirik bağlantısı kopabilir yada kablo oynayıp cihazınızı brick(Tuğla) moda sokabilir.
Bir twrp bulursam haber vermeye çalışırım herkese iyi çalışmalar.....
Hocam bu twrp sorunsuz çalışıyor. Siz hangisini yüklediniz?

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Hocam bu twrp sorunsuz çalışıyor. Siz hangisini yüklediniz?
Tekrar merhaba hocam sanırım denediklerim arasında buda vardı.
TWRP nin kendi sitesindeki tüm sürümleri denedim. Bu forumdaki TWRP yi de denedim. Xiaomi eu sitesinden de TWRP denedim. Hepsi de yükleniyor sorun yok ama dokunmatik çalışmıyor. Yarın bunu da denerim hocam.
Hatta PC açıksa bı deniyecegim hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam maalesef olmuyor. Dokunmatik çalışmıyor benim cihazımda

Siz hangisini yüklediniz?
Doğru hatırlıyorum zaten hocam idm uyardı indirirken bir daha indirmek istiyormusun diye ama indirip denedim. TWRP benim cihazımda ekranı okuyamadi bir türlü orange Fox ta işini görür hocam sağolun

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Tekrar merhaba hocam sanırım denediklerim arasında buda vardı.
TWRP nin kendi sitesindeki tüm sürümleri denedim. Bu forumdaki TWRP yi de denedim. Xiaomi eu sitesinden de TWRP denedim. Hepsi de yükleniyor sorun yok ama dokunmatik çalışmıyor. Yarın bunu da denerim hocam.
Hatta PC açıksa bı deniyecegim hemen

Yok hocam maalesef olmuyor. Dokunmatik çalışmıyor benim cihazımda

Doğru hatırlıyorum zaten hocam idm uyardı indirirken bir daha indirmek istiyormusun diye ama indirip denedim. TWRP benim cihazımda ekranı okuyamadi bir türlü orange Fox ta işini görür hocam sağolun
Garip bir durum hocam ilk defa duydum :)
Orangefox ile xiaomi.eu yükleyince APK yüklenmeme sorunu olmuştu bende. Öyle bir sorun yoksa işinizi görür tabi

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Garip bir durum hocam ilk defa duydum :)
Orangefox ile xiaomi.eu yükleyince APK yüklenmeme sorunu olmuştu bende. Öyle bir sorun yoksa işinizi görür tabi
Valla daha hiç flashlama yapmadım. O kadar bir bilgim yok hocam dediğim gibi fastboottan kurdum eu romu ama inşallah bende bir sorun çıkarmaz dokunmatik tek bunda çalışıyor :):)

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Imei atılan Redmi Note 10 pro dan güncelleme sonrası modem yüklenirse sıkıntı kalmaz

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
Redmi note 10 pro cihazım şuan 12,5 stabil yüklü. (yurt dışı imei işlemli) factory reset yapınca veya ayarlardan güncelleme yapınca imei gidiyor onu biliyorum fakat merak ettiğim xiaomi.eu dan redmi note 10 pro miui 14 romu indirip twrp ile kursam yine imei gider mi? Gitse diyelim işlemler için miui 14 için twrp - magisk root ve eğer gerekirse modem dosyası var mi bulunabilir mi?

adamar45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
grgn
Konular
0
Redmi note 10 pro cihazım şuan 12,5 stabil yüklü. (yurt dışı imei işlemli) factory reset yapınca veya ayarlardan güncelleme yapınca imei gidiyor onu biliyorum fakat merak ettiğim xiaomi.eu dan redmi note 10 pro miui 14 romu indirip twrp ile kursam yine imei gider mi? Gitse diyelim işlemler için miui 14 için twrp - magisk root ve eğer gerekirse modem dosyası var mi bulunabilir mi?
Güncelleme ile IMEI gitmez. Eu rom veya başka rom kurarsanda IMEI gitmez. Aynı cihazı kullanıyorum. MIUI 14 Eea, global, ve en son Eu denedim. Dün Endonezya Roma geçtim. Güncelleme yaptıktan sonra yada rom yükledikten sonra modem dosyası flashlaman gerekiyor sadece. Bahsettiğim tüm romlar için forumda bulunan 13.0.4 modem dosyası çalışıyor. Twrp ile rom kurduktan sonra tel açmadan önce fastboot modunda modem dosyasını flashlaman yeterli

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
Güncelleme ile IMEI gitmez. Eu rom veya başka rom kurarsanda IMEI gitmez. Aynı cihazı kullanıyorum. MIUI 14 Eea, global, ve en son Eu denedim. Dün Endonezya Roma geçtim. Güncelleme yaptıktan sonra yada rom yükledikten sonra modem dosyası flashlaman gerekiyor sadece. Bahsettiğim tüm romlar için forumda bulunan 13.0.4 modem dosyası çalışıyor. Twrp ile rom kurduktan sonra tel açmadan önce fastboot modunda modem dosyasını flashlaman yeterli
Teşekkürler hocam, yalnız ben cihazı 2.el aldım ve imei kayıtlı idi satici içinde verilerim var diye ayarlardan cihazı sıfırliyor ve bana geldiğinde imei uçmuş vaziyette idi kendim imei sini çözdüm ve araştırmalarım sonucu sifirlandiginda veya otomatik güncellemeler yapıldığında yine aynı şekilde imei kayboluyor muş. Bu sebepten biraz tedirgin oldum miui 14 için twrp ve root yoksa diye

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Imei atılan Redmi Note 10 pro dan güncelleme sonrası modem yüklenirse sıkıntı kalmaz
Hocam bana mı yazdınız bu cevap bu cevabı. Bende emin olamadım. Dokunmatik çalışmıyor twrp de çok fazla sürüm denedim.
10 u geçti sanırım denedigim twrp sayısı

Üst Alt