- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- Redmi note 10 p
- Meslek
- Yazılım mühendisi
- Konular
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir son bilgilendirmem geçeyim ki daha sonra gelen arkakdaşlar faydalansın.
Eu rom çok iyi arkadaşar herkese öneririm geçmesini. Sebeblerini yada sormak istediği sorusu olan bana ulaşabilir.
Eu romu videodaki gibi atmak zorunda kaldım çünkü bir twrp bulamadım hepsinde dokunmatik çalışmıyor.
Eu romu kurduktan sonra onunda çözümünü buldum. dokunmatigi çalıştıramıyorsunuz ama otg ile fare bağlayıp telefona romunuzu fare ile kurabilirsiniz.
Yada 2. bir seçenek olan
Telefonun içinden twrp yada orange fox ile kurmanızı şiddetle tavsiye ederm, herhangii bir elektirik bağlantısı kopabilir yada kablo oynayıp cihazınızı brick(Tuğla) moda sokabilir.
Bir twrp bulursam haber vermeye çalışırım herkese iyi çalışmalar.....
Eu rom çok iyi arkadaşar herkese öneririm geçmesini. Sebeblerini yada sormak istediği sorusu olan bana ulaşabilir.
Eu romu videodaki gibi atmak zorunda kaldım çünkü bir twrp bulamadım hepsinde dokunmatik çalışmıyor.
Eu romu kurduktan sonra onunda çözümünü buldum. dokunmatigi çalıştıramıyorsunuz ama otg ile fare bağlayıp telefona romunuzu fare ile kurabilirsiniz.
Yada 2. bir seçenek olan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkten orange foxu indirip twrp gibi kurup onun menüsünden yapabilirsiniz aynı mantık, sadece orangefox ta dokunmatik çalışıyor bunu sevdim.Telefonun içinden twrp yada orange fox ile kurmanızı şiddetle tavsiye ederm, herhangii bir elektirik bağlantısı kopabilir yada kablo oynayıp cihazınızı brick(Tuğla) moda sokabilir.
Bir twrp bulursam haber vermeye çalışırım herkese iyi çalışmalar.....