Rom RN 10 pro eu rom

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
merhaba arkadaşlar. Sorum şu redmi note 10 pro için eu rom var mı? mi flash tool ile yüklemek için tgz uzantılı olması gerekiyordu sanırım.
bir miui 14 eu rom buldum mifirm sitesinde fakat tgz uzantılı değil zip uzantılı. yarın bt kilidim açılacak. bilgisi olan varsa link verirse yada yönlendirirse sevinirim.

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar. Sorum şu redmi note 10 pro için eu rom var mı? mi flash tool ile yüklemek için tgz uzantılı olması gerekiyordu sanırım.
bir miui 14 eu rom buldum mifirm sitesinde fakat tgz uzantılı değil zip uzantılı. yarın bt kilidim açılacak. bilgisi olan varsa link verirse yada yönlendirirse sevinirim.
gerek kalmadı sanırım çözdüm. İndirdigim dosya zip fakat hybrid miş yani hem fastboot ile hem twrp ile yüklenir demekmiş buda. yani mi flash tooldan atılabilir bir yazılım yanlışım yoksa. indirmeye başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlattıgı gibi sanırım.

Son düzenleme:

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
mi flash tool kullanırsan yanlışlıkla kilidi kapatma temiz kurulum demek önemli alttaki seçeneğinden.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
gerek kalmadı sanırım çözdüm. İndirdigim dosya zip fakat hybrid miş yani hem fastboot ile hem twrp ile yüklenir demekmiş buda. yani mi flash tooldan atılabilir bir yazılım yanlışım yoksa. indirmeye başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlattıgı gibi sanırım.
Hocam hibrit romlar ya fastboot yöntemi ile ya da recovery ile yüklenir.
Xiaomi.eu romu TWRP recovery ile yüklemeniz önerilir. Kendi sitesinde linkler mevcut

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
mi flash tool kullanırsan yanlışlıkla kilidi kapatma temiz kurulum demek önemli alttaki seçeneğinden.
kilidi kapamam hocam daha once attım ama bu indirdigim dosya tgz olmadığından mi flash tool kullanmıyacağım. adb ile fastboottan yüklüyor gibi anladım ben.
Hocam hibrit romlar ya fastboot yöntemi ile ya da recovery ile yüklenir.
Xiaomi.eu romu TWRP recovery ile yüklemeniz önerilir. Kendi sitesinde linkler mevcut
hocam videodaki gibi fastbootyan yüklesem sorun olmaz sanırım twrp ile ugraşmak istemedim birde. fakat garanti olan çözüm oysa twrp de yükleyeyim

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
kilidi kapamam hocam daha once attım ama bu indirdigim dosya tgz olmadığından mi flash tool kullanmıyacağım. adb ile fastboottan yüklüyor gibi anladım ben.

hocam videodaki gibi fastbootyan yüklesem sorun olmaz sanırım twrp ile ugraşmak istemedim birde. fakat garanti olan çözüm oysa twrp de yükleyeyim
Twrp en güzeli hocam. Bir kere yapınca alışıyorsun zaten :)
Rom yükleme işleri yapacaksanız hafıza kartı mutlaka olsun. Bazen hayat kurtarıyor. Yok ben bir kere yüklerim bir daha ellemem derseniz gerek yok :)

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Twrp en güzeli hocam. Bir kere yapınca alışıyorsun zaten :)
Rom yükleme işleri yapacaksanız hafıza kartı mutlaka olsun. Bazen hayat kurtarıyor. Yok ben bir kere yüklerim bir daha ellemem derseniz gerek yok :)
Hocam genelde tek sefer rom atıp geçiyordum ama bu telefonum yurtdışı.
Yani imei atarken de çok lazım olacak sanırım onun için ben twrp yüklemeye karar verdim.
Son dediğinizi göz önüne aldıktan sonra.
Note 8 pro cihazım yurt içi idi hiç ellemedim bı kere yukledikten sonra ama bunda öyle olmayacak gibi.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam genelde tek sefer rom atıp geçiyordum ama bu telefonum yurtdışı.
Yani imei atarken de çok lazım olacak sanırım onun için ben twrp yüklemeye karar verdim.
Son dediğinizi göz önüne aldıktan sonra.
Note 8 pro cihazım yurt içi idi hiç ellemedim bı kere yukledikten sonra ama bunda öyle olmayacak gibi.
Bence doğru karar hocam :) İstediğiniz gibi rom değişikliği yaparsınız kolayca

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Bence doğru karar hocam :) İstediğiniz gibi rom değişikliği yaparsınız kolayca
hocam şimdi bir şeyler daha okurken imei ile ilgili sanırım twrp üzerinden imei gitmeden rom da atılıyormuş bununla alakalı bilginiz var mı? ben araştırmaya devam edeceğim. İçerisindeki zaten kendi imeisi imei atılmadı, daha yaklasık 7 ay var atmama ama bi öğreniyim onuda hazır elim değmişken

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
hocam şimdi bir şeyler daha okurken imei ile ilgili sanırım twrp üzerinden imei gitmeden rom da atılıyormuş bununla alakalı bilginiz var mı? ben araştırmaya devam edeceğim. İçerisindeki zaten kendi imeisi imei atılmadı, daha yaklasık 7 ay var atmama ama bi öğreniyim onuda hazır elim değmişken
Maalesef bilgim yok hocam. IMEI repairli cihaz kullanmadım hiç :)

Üst Alt