Soru RN 10 Pro Alt Çerçeve esnemesi

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Arkadaşlar merhaba.
Redmi Note 10 pro cihazımın şarj soketinin olduğu kısımdaki çerçevede bir esneme fark ettim.Biraz bastırdığımda orda plastiğin gıcırdama sesi geliyor.
Kullanıma engel bir durum yok yalnız merakım diğer telefonlarda da var mı yoksa cihaza özel bir durum mu?
Kılıfınızı çıkarıp şarj soketinin hafif sol kısmına doğru parmağınızla dokunun gıcırdama sesi geliyor mu test edebilir misiniz?

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Evet geliyor. Cihazı aldıktan sonra başıma geldi garantiye götürdüm üç gün sonra değişim çıktı. Değişim sonrası bir hafta sonra da bunda aynı sorun çıktı. Tekrar götürdüm teknik bakım yapıldı çerçeve değişti. Bir aydır yoktu tekrar bu ara gıcırdamaya başladı. Kronik sorun gibi bir şey sanırım artık alıştım ve kabullendim .😁

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam galiba plastik çerçeveli her telefonda böyle problemler var. Ben A52 yi almaktan vazgeçmiştim çerçevesi esniyor diye :P Keşke A52 alsaydım diyorum şimdi.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

uydu3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
4
Evet bendede var fakat rahatsız etmiyor beni kılıfla kullanıyorum kullanımıda bir sorunu yok henüz

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bendede var fakat rahatsız etmiyor beni kılıfla kullanıyorum kullanımıda bir sorunu yok henüz
Kullanımda bir problem olmuyor hocam ancak bu kadar para saydığımız telefonların böyle çıkması bi tık üzüyor.

mzrkahmt39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
9
Evet geliyor. Cihazı aldıktan sonra başıma geldi garantiye götürdüm üç gün sonra değişim çıktı. Değişim sonrası bir hafta sonra da bunda aynı sorun çıktı. Tekrar götürdüm teknik bakım yapıldı çerçeve değişti. Bir aydır yoktu tekrar bu ara gıcırdamaya başladı. Kronik sorun gibi bir şey sanırım artık alıştım ve kabullendim .😁
hocam değişim çıktı derken cihazı sıfırıyla mı değiştirdiler? bende de aynı sorun varda. jak girişi tarafında.

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
hocam değişim çıktı derken cihazı sıfırıyla mı değiştirdiler? bende de aynı sorun varda. jak girişi tarafında.
Evet değişim çıktı değişim yaptıkları cihazda da aynı sorun vardı ( halen kullanıyorum o haliyle ). Geçen tekrar götürdüm bizim cihazın yenisi üretilmemesinden dolayı redmi note 11 pro ile değişim yapacaklarını söylediler. Ben talep olarak note 10 pro ile değişmesini istedim ama yine de 11 pro ile değişmek istediler bende cihazı geri aldım. Note 11 pro bizim cihaza göre bir tık daha kötü bir model özellikle kamera ve video performansı olarak. Ama maalesef bizim cihazda bu sorun var. Sizde olan sorunun aynısı var bende de. Gıcırtı sesi çok net duyuluyor basınca o noktalara. Hatta bende şarj girişinin solunda da var aynı durum.

mzrkahmt39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
9
Evet değişim çıktı değişim yaptıkları cihazda da aynı sorun vardı ( halen kullanıyorum o haliyle ). Geçen tekrar götürdüm bizim cihazın yenisi üretilmemesinden dolayı redmi note 11 pro ile değişim yapacaklarını söylediler. Ben talep olarak note 10 pro ile değişmesini istedim ama yine de 11 pro ile değişmek istediler bende cihazı geri aldım. Note 11 pro bizim cihaza göre bir tık daha kötü bir model özellikle kamera ve video performansı olarak. Ama maalesef bizim cihazda bu sorun var. Sizde olan sorunun aynısı var bende de. Gıcırtı sesi çok net duyuluyor basınca o noktalara. Hatta bende şarj girişinin solunda da var aynı durum.
hocam hangi garanti firması yaptı bunu? acaba bende götürsem değişim yaparlar mı ya

tcolaq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahir
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Sırf plastik çerçeve cihaz kullanmamak adına en nefret ettiğim iPhone 14 dual sim (yurtdışı) alabilirim

Üst Alt