- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu sıfırdan tekrardan kurun, eğer yaygın bir sorun olsaydı çözümü de olurdu ancak aylardır kullanıyorum ne ben böyle bir şey yaşadım ne yasayani gördüm.Hocam konuyu kirletmek istemiyorum ama şöyle bir sorunum var rom ile ilgili dün bahsetmiştim.Telefonun ekranı kapalı veya açıkken whatsap ve telegramdan gelen mesajlarda tepki yok ne ses nede titreşim.Ekran açıkken mesaj gelince sadece titriyor.Arada mesaj gelince hiç bildirim bile gelmiyor whatsapa yada telegrama girmesem yeni mesaj geldiğini görmicem yani.Ayarları baştan sonra kurcaladım yok.Bu 2 uygulamaya bildirim engeli filan mı koydum diye baktım oda yok.Uygulmaları silip yükledim yine aynı.Bende genel olarak bildirim sorunu var kısaca..Bazen mesaj gelince titriyor bazende sadece sesli uyarı veriyor hani benim ayarlarımda problem olsa hep aynı tepkiyi verir ama kafasına göre ya titriyor yada ses ve titreşim birlikte .. canı istemezse hiç bildirim bile vermiyor...Arkadaş bana 7-8 tane mesaj atmış whatsapp tan hiç mesaj sesi filan bişey yok 1 saat sonra girince gördüm mesajları..Bu süreçte wifi bağlantısı hiç kopmadı
Ek olarak pil ayarlarından Ricedroid bekleme yöneticisini devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz eğer aktif ise. Sistem>Ricedroid Labaratuvarı seçeneğinden pil performansı ile ilgili açık ayarlar varsa onları devre dışı bırakabilirsiniz.