Rom RiceDroid v5.0 UNOFFICIAL | Android 12L

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
romda arayüzdeki gezinti için 3 lü kontrol tuş ayarını bulamadım bir türlü

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

lanetim123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
mi 9 t
Konular
1
bu ve benzeri rom'ları kurarsak 48 mp kamerayı kullanabiliyor muyuz kullanamıyorsak çok farkı varmı

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
rom iyi hoşta biraz ayarları karışık gibi.mesela mesaj geliyor ses yok titreşim var.Ama ayarlarda titreşim kapalı..Ekran açıkken bildirimlerde ses ve titreşim kapattım bu defada ekran açıkken gelen bildirimde ses ve titreşim geliyor..bazı ayarları farklı menülerdeki diğer ayarlar etkiliyor gibi.Bir şeyin kapatılması yada açılması için 2-3 farklı yere uğramak gerekiyor galiba

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
rom iyi hoşta biraz ayarları karışık gibi.mesela mesaj geliyor ses yok titreşim var.Ama ayarlarda titreşim kapalı..Ekran açıkken bildirimlerde ses ve titreşim kapattım bu defada ekran açıkken gelen bildirimde ses ve titreşim geliyor..bazı ayarları farklı menülerdeki diğer ayarlar etkiliyor gibi.Bir şeyin kapatılması yada açılması için 2-3 farklı yere uğramak gerekiyor galiba
Rom içinde ki ekstra özelleştirmeler ile romda ki stock özelleştirmelerin cakismasindan dolayı yaşanabilir. Ricedroid özelleştirilme menüsünde ki ayarlari kullanmaya öncelik verin, olmazsa diğer ayarlara da bakının

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
Rom içinde ki ekstra özelleştirmeler ile romda ki stock özelleştirmelerin cakismasindan dolayı yaşanabilir. Ricedroid özelleştirilme menüsünde ki ayarlari kullanmaya öncelik verin, olmazsa diğer ayarlara da bakının
Ama genel olarak ince kişisel ayarlarımı henüz yapmadım ona rağmen sarjı ve performansı hoşuma gitti.Kullandığım en hızlı aosp 12 rom evolation du ama onun sarj dayanmıyordu hiç fakat bu romun hız performansı onun kadar olmasada %80 oranında yakalamış hız olarak.Ama bu romun sarjı aosp romlara göre gayet iyi gidiyor her konuda kimseyi üzmeyecek bol özelleştirmeli bir rom teşekkürler paylaşımın için.

Not: Nedense bu romda telefonun kulaklıktaki ses performansı arttı sesler daha canlı ve yüksek.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ama genel olarak ince kişisel ayarlarımı henüz yapmadım ona rağmen sarjı ve performansı hoşuma gitti.Kullandığım en hızlı aosp 12 rom evolation du ama onun sarj dayanmıyordu hiç fakat bu romun hız performansı onun kadar olmasada %80 oranında yakalamış hız olarak.Ama bu romun sarjı aosp romlara göre gayet iyi gidiyor her konuda kimseyi üzmeyecek bol özelleştirmeli bir rom teşekkürler paylaşımın için.

Not: Nedense bu romda telefonun kulaklıktaki ses performansı arttı sesler daha canlı ve yüksek.
Rica ederim, iyi kullanımlar.

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
Hocam konuyu kirletmek istemiyorum ama şöyle bir sorunum var rom ile ilgili dün bahsetmiştim.Telefonun ekranı kapalı veya açıkken whatsap ve telegramdan gelen mesajlarda tepki yok ne ses nede titreşim.Ekran açıkken mesaj gelince sadece titriyor.Arada mesaj gelince hiç bildirim bile gelmiyor whatsapa yada telegrama girmesem yeni mesaj geldiğini görmicem yani.Ayarları baştan sonra kurcaladım yok.Bu 2 uygulamaya bildirim engeli filan mı koydum diye baktım oda yok.Uygulmaları silip yükledim yine aynı.Bende genel olarak bildirim sorunu var kısaca..Bazen mesaj gelince titriyor bazende sadece sesli uyarı veriyor hani benim ayarlarımda problem olsa hep aynı tepkiyi verir ama kafasına göre ya titriyor yada ses ve titreşim birlikte .. canı istemezse hiç bildirim bile vermiyor...Arkadaş bana 7-8 tane mesaj atmış whatsapp tan hiç mesaj sesi filan bişey yok 1 saat sonra girince gördüm mesajları..Bu süreçte wifi bağlantısı hiç kopmadı

Üst Alt