Sohbet Rezil xaomi insanları rom atmaya zorluyor

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Google kişiler sms rezalet telefon arama düzeni çok kötü videolarda çözünürlük sıfır hd değil tek beğendiğim şarzı iyi gidiyor onun dışında aldığıma pişmanım
telefonu araştırmadan alırsan, yaşadığın sorunlar için şikayet etmeye hakkın yok maalesef. İyi fiyat vermişler, sat kurtul... İlerleyen süreçte mtk işlemcinin sürpriz yapma ihtimali de bonus olmasın sana... :D
Beni de... ;)

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Güldürdün :) telefon kullanmayı bilmiyorsun ve nedenini anlatırsan seviniriz

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Telefoncu 1600 vermesi normal düşüğe alıp yükseğe satacak ki kâr yapsın. Boş muhabbetlere gerek yok.

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Herkes yazmış bende yazayım, araştırın alın.Ucuza herkese hitap eden telefon yok.Kaldıki pahalı telefonlar bile insanların ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamıyor.

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Redmi note 8 pro telefonum var kırmamak için kendimi zor tutuyorum ve alalı 20 gün oldu elimden çıkarmak için satayım dedim telefoncular en fazla 1600/tl verdi insanları neden bu kadar zora sokuyor anlamıyorum xiaomiyi rom atmak zorunda bırakıyor tebrikler XİAOMİ YE
Evet acilen elindeki telefonu sat ve kendine en uygun olan kullanabileceğin tek telefon olan Nokia 3310 al rahat et forumu rahat bırak

goki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Note 4
Konular
0
Yaa şu insanları anlayamıyorum. Telefonu rom atmak için mi alıyorlar. 1 aydır kullanıyorum süper. Al istediğin oyunu oyna istediğin fotoyu çek süper. Donma kasma sıfır. Daha ne isteyebilirim ben bir telefondan. Bence f/p bir numara

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Mütemadiyen her 1 ayda bir böyle aklı evvel biri çıkıp xiaomi ye camur atıp tek paylaşım yapıp kayıplara karışıyor :@ farkındasınız değil mi

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Bende bu bir eleştiride bulundum ama bazı arkadaşlar sanki eleştiri hakkımızın olmadığını düşünüyorlar.iki yıldır Xiaomi kullanıyorum ve yeni telefon alsam yine xiaomi alırım benim eleştirildiği konu malesef şirket olarak stabil rom çıkarmamaları adı stabil olan rom bile sıkıntılı geçenlerde forumda bir arkadaşın telefonu stock rom güncellemesi yapılırken fastbootta kaldı yani güncellemeyi yayınlarken bile telefonu bozuyor rom yayınlarken hataları düzeltip yayınlamıyorlar örneğin galeriden geçiş sorunun kaç ay devam etti

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Custom rom atmadan cihazımızı kullanamazsınız diye bir uyarımı veriyor ? Bu fiyata o kadar köfte yapacak birşey daha stabil bir yazılım beklentiniz varsa bu markayı seçmeyeceksiniz o vakit rezillik bir durum göremiyorum ortada ayrıca yazılımda yerden yere vurulacak kadar berbat değil hataları vardır düzeltilir. Başka markalarda alamayacağınız özellikteki cihazları uyguna alıp üstüne rezillik demek komik oluyor.

Üst Alt