- Adım
- Berke
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Meslek
- Anestezi Tek.
- Konular
- 13
hocam bende oreo yüklü ama , bu link 7.1.2 için mi acaba ?
Tam ekran özellikleri yüz tanıma var mı ? Bide Google kamera kuruluyor mu ?AOSP tabanlı olsun MIUI tabanlı olsun pek çok rom denedim. Genellikle batarya performansları 8-10 saat arası ekran süresi verecek şekilde oluyordu.
Denediğim romlar içerisinde ROS MIUI en iyi batarya performansı veren rom oldu. Ayrıca OTA güncellemeleri mevcut. Yani yeni sürüm için yeniden kurulum dosyasının hepsini indirmek zorunda değilsiniz. Geçen gelen güncelleme 190mb civarındaydı.
Bu sebeple sizlerle de paylaşmak istedim.
ROS MIUI hakkında ayrıntılı bilgi için PURE hocama teşekkürler. Rom - Revulution OS - MiUI
Son aldığım ekran süresini paylaşıyorum. Kullanımım şöyle, otomatik parlaklıkta,2 saat kadar 4g ile kullanım geri kalan sürede wifi açık, yaklaşık 2 saat oyun geri kalan sürede internette takıldım. 4 saat kadarda müzik dinledim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu eklemeyi unutmuşum
Harika hocam hiçbir kısma yokHalen kullanıyorum. Bir hataya denk gelmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonuçlar bu şekilde çıktı hocam.
OREO 8.1 in üstüne kurulum yapabilir miyim. wipeden systemi de mi seçip yüklemem gerek ?hocam bende oreo yüklü ama , bu link 7.1.2 için mi acaba ?
Hocam bu rom şuan 7.1.2 tabanlı. Oreodan sadece system wipe yapıp yüklerseniz açılmaz. Temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Yani Yedek işlemlerinden sonra Wipe>Advanced Wipeadımlarını takip edip Cache, Dalvik Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin. Temizleme işleminden sonra Install kısmında kopyaladığınız Revolution OS - MiUI’ı flash'layın.OREO 8.1 in üstüne kurulum yapabilir miyim. wipeden systemi de mi seçip yüklemem gerek ?
Tam ekran ve yüz tanıma var. Google kamera kurmadım ama kuruluyor bir sıkıntı yok. Kendi kamera uygulamasında hem ön hem de arka portre modu mevcut.Tam ekran özellikleri yüz tanıma var mı ? Bide Google kamera kuruluyor mu ?