- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
format data/yes yapmadım direkt 4 wipe yaptım ben
Dediğim şekilde yapın sorun olmaz.
format data/yes yapmadım direkt 4 wipe yaptım ben
şu an format data+reboot yaptıktan sonra açılıştaki mavi beyaz toplar dönmeye başladı bakayım en son istediğim sürümün romunu flashlamıştım ne gelecekDediğim şekilde yapın sorun olmaz.
evet 10 ekranı geldi şu anda sen bu işleri biliyorsun heykelini yapmak için beton firmasıyla görüşüyorumşu an format data+reboot yaptıktan sonra açılıştaki mavi beyaz toplar dönmeye başladı bakayım en son istediğim sürümün romunu flashlamıştım ne gelecek
şu an format data+reboot yaptıktan sonra açılıştaki mavi beyaz toplar dönmeye başladı bakayım en son istediğim sürümün romunu flashlamıştım ne gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet 10 ekranı geldi şu anda sen bu işleri biliyorsun heykelini yapmak için beton firmasıyla görüşüyorum![]()
Tekrardan merhaba dediğin şekilde kurdum fakat bu romda jiroskop özelliği çalışmıyor bunu calistirabilecegim driver vs. Yoksa bana miroom ve eu roomda 10 tabanlı surumlerin hangisi olduğunu söyler misiniz?Beton olmaz, mermer olsun
Rom değişimlerinde ve android sürüm değişimlerinde muhakkak format data/yes reboot-recovery yapıp, 4 wipe den sonra yeni rom yüklenmeli.
Tekrardan merhaba dediğin şekilde kurdum fakat bu romda jiroskop özelliği çalışmıyor bunu calistirabilecegim driver vs. Yoksa bana miroom ve eu roomda 10 tabanlı surumlerin hangisi olduğunu söyler misiniz?
forum.miuiturkiye.net
Merhaba yeni konu acip yer isgal etmek istemiyorum. Bir sorum var. Telefonu rootlamak video oyun performansini artirir mi? Eger artiriyorsa sadece root yeterlimi yoksa rootdan sonra baska ayarlar yapmali miyim?Tekrardan merhaba dediğin şekilde kurdum fakat bu romda jiroskop özelliği çalışmıyor bunu calistirabilecegim driver vs. Yoksa bana miroom ve eu roomda 10 tabanlı surumlerin hangisi olduğunu söyler misiniz?
revos kurulmadı bende sorun nedir acaba ? twrp ye atıyor sürekli.
Tam da Sizin video nun linkini atıyordum.Twrp uyumsuz olabilir ? Cihaz nedir ?
Tam da Sizin video nun linkini atıyordum.Yetiştiniz.