Rom Revos Rom Miui 12

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
hocam bari Mi globe'u da sen dene. Yorumlarını bizle paylaş. Revos için ilk kobay ben oldum :D Globe'da da ilk kobay sen ol

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Seni seçtik bugün kobay olarak, bekliyoruz, hiç bir mazeretini kabul etmiyoruz haha--
:D iniyor bakalım fastboot düşerse uğraşmaktan çekiniyorum yoksa format vs sorun değil global rom yok elimde mi flaş kadar giderse iş :D

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
:D iniyor bakalım fastboot düşerse uğraşmaktan çekiniyorum yoksa format vs sorun değil global rom yok elimde mi flaş kadar giderse iş :D
Hocam Rom değiştirmeyi seviyorsanız, ki gördüğüm kadarıyla siz seviyorsunuz :) Fastboot Rom her zaman olsun elinizin altındaki sıkıntıya düşmeyin. Benim hem Pcde hemde flash belleğimde Fastboot Rom her zaman vardır. Ayrıca Stock ve Custom Romda bulunduruyorum Yes~~

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Hocam Rom değiştirmeyi seviyorsanız, ki gördüğüm kadarıyla siz seviyorsunuz :) Fastboot Rom her zaman olsun elinizin altındaki sıkıntıya düşmeyin. Benim hem Pcde hemde flash belleğimde Fastboot Rom her zaman vardır. Ayrıca Stock ve Custom Romda bulunduruyorum Yes~~
Vardı hocam 1 TB harici hardisk yedek almıştım disk başkasına verdim film arşivi alacaktı arkadaş daha da gelmedi bekleki gelsin :) rom iniyor denicem ama :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom yukledim k20 pro temiz kurulum la sorunsuz yükledim rom indirirken magisk seçmedim bana bir tık daha hız geldi ekran geçişleri uygumadan çıkarken daha az titreme oluyor hissi verdi ama sorun yok rom da bilginiz olsun tavsiye ederim gecisler iyi:)

Son düzenleme:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Vardı hocam 1 TB harici hardisk yedek almıştım disk başkasına verdim film arşivi alacaktı arkadaş daha da gelmedi bekleki gelsin :) rom iniyor denicem ama :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom yukledim k20 pro temiz kurulum la sorunsuz yükledim rom indirirken magisk seçmedim bana bir tık daha hız geldi ekran geçişleri uygumadan çıkarken daha az titreme oluyor hissi verdi ama sorun yok rom da bilginiz olsun tavsiye ederim gecisler iyi:)
Hocam Eu romun 12 sinide kullandınız sanırsam. Mi Globe la bir farkı varmı ?

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Türkçe dil varmı acaba eu aynısıdır diye düşünüyorum
Mi Globe:
The base for our firmware is the famous MIUI custom ROM from xiaomi.eu, which is multilanguage and already has tons of great features. In addition to that, we collected a set of modifications, apps and design features you can choose from. Our exclusive installation procedure will only install the parts to your phone, that you chose on the ROM Builder!

TR:
Ürün yazılımımızın tabanı, çok dilli ve zaten tonlarca harika özelliğe sahip olan xiaomi.eu'dan ünlü MIUI özel ROM'udur. Buna ek olarak, aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi değişiklik, uygulama ve tasarım özelliği topladık. Özel kurulum prosedürümüz sadece ROM Builder'da seçtiğiniz parçaları telefonunuza kuracaktır!

Üst Alt