- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Hangi twrp ile kurdun hocam kendi twrpleri ile mimi 9 se de kullanıyorum çok memnunum 7 buçuk saat ekran süresi aldım gecen gun ..
Hangi twrp ile kurdun hocam kendi twrpleri ile mimi 9 se de kullanıyorum çok memnunum 7 buçuk saat ekran süresi aldım gecen gun ..
son yayınlanan sürümü kurmadım hocam beta olduğu ıcın stabılı bekleme kararı aldım hala 20.1.31 deyım yanı kendi twrp lerinide kurmadım pek guvenemedım acıkcasıHangi twrp ile kurdun hocam kendi twrpleri ile mi
Hocam Revosun kendi sitesi var buyrun.Anladım hocam birde bunu deneyeyim bakalım . Roma ait resmi bir site yokmu acaba. Değişiklikler güncellemeleri vs takip etmek için . Bakındım bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi9se de 7 buçuk saat çok iyi gerçekten. Teşekkürler![]()
Hocam Revosun kendi sitesi var buyrun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam Revos twrp nin bir sıkıntısı yok ama özellikle kurmayı gerektirecek bir özelliği yok.son yayınlanan sürümü kurmadım hocam beta olduğu ıcın stabılı bekleme kararı aldım hala 20.1.31 deyım yanı kendi twrp lerinide kurmadım pek guvenemedım acıkcası
bencede hocam sizin yorumunuz üzerine istinaden bende gerek olmadığını düşündümHocam Revos twrp nin bir sıkıntısı yok ama özellikle kurmayı gerektirecek bir özelliği yok.
1102 ile biten çin twrpsi mi kullandin o zaman hocamson yayınlanan sürümü kurmadım hocam beta olduğu ıcın stabılı bekleme kararı aldım hala 20.1.31 deyım yanı kendi twrp lerinide kurmadım pek guvenemedım acıkcası
Orange fox kullanın derim1102 ile biten çin twrpsi mi kullandin o zaman hocam