Soru revos kullananlar

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
eu dan daha hızlı portlayan revos u kullanan varmı ? 20.5.7 miui12 çıkarmış. yada daha önceki srümlerden bilen eden varmı bizim telefonda ? indirdim ama ortada kalmim diye eu yu bekleeycem . eu ya göre nasıldır ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
eu dan daha hızlı portlayan revos u kullanan varmı ? 20.5.7 miui12 çıkarmış. yada daha önceki srümlerden bilen eden varmı bizim telefonda ? indirdim ama ortada kalmim diye eu yu bekleeycem . eu ya göre nasıldır ?

E.u daki hatalar neyse aynısı Revos dada var.

Miui 12 için acele etmeyin her iki romunda ana konusunu okuyun/inceleyin....

Oyla:

harun1389000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HARUN
Cihazım
Mi9 SE
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
2
Ben kurdum eu da kurdum ikisini denedim ama revos bu tık daha iyi yine de çok yol almaları lazım

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hocam MIUI 12 de Eu, Miumix, Mi Globe, Revosun ilk sürümü ve ikinci sürümü de dahil hepsini telefonuma yükleyip deniyen biri olarak söylüyorum. Hepsi sorunlu. O yüzden o romda sorun var yada şu romda sorun var diyemeyiz çünkü hepsinde aynı hatalar var. Olmasıda çok normal çünkü ilk MIUI 12. Ama normalde Revos MIUI 11 de çok iyiydi. Tavsiye ediyorum.

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam MIUI 12 de Eu, Miumix, Mi Globe, Revosun ilk sürümü ve ikinci sürümü de dahil hepsini telefonuma yükleyip deniyen biri olarak söylüyorum. Hepsi sorunlu. O yüzden o romda sorun var yada şu romda sorun var diyemeyiz çünkü hepsinde aynı hatalar var. Olmasıda çok normal çünkü ilk MIUI 12. Ama normalde Revos MIUI 11 de çok iyiydi. Tavsiye ediyorum.
evet hocam haatlı biliyorum zaten hatasız beklemek yanlış olur kapalı beta nede olsa. ama ikisi arasında dersek hangisi daha iyi. yukarıda bir arkadaş revos bir tık önde demiş. anladığım size göre tamamen aynı. misal bende eu yüz tanıma çalışmadı.

Oyla:

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
İkisi arasında kesinlikle eu daha iyi. Revosta rehberde kamerada çağrılarda mailde whatsappta klavyede hep bi sorun çıktı. Bir gün dayandım geri eu ya döndüm. Eu şuanki sürümde revostan daha iyi önümüzdeki sürümlerde ne olur bilemem. Yani ilk beta olması sebebi ile olan hataların dışında da hatalar barındırıyordu revos işin kısası

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hocam ben Eu MIUI 12 Romda yaşadığım hataların aynılarını diğer Romlardada yaşadım. Bence şu an hepsi hemen hemen aynı. Bu hafta MIUI 12 Romların yeni sürümleri çıkar baya bir düzeltme olur.

Oyla:

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Hocam ben Eu MIUI 12 Romda yaşadığım hataların aynılarını diğer Romlardada yaşadım. Bence şu an hepsi hemen hemen aynı. Bu hafta MIUI 12 Romların yeni sürümleri çıkar baya bir düzeltme olur.
Aynen hocam ama ben revosta biraz daha fazla hata tecrübe ettim ;)

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hatalar kaçınılmz revos daha önce denemedim hiç eu nun da son sürümü çıksın revos eu hatta belki flyme os denemeyi düşünüyorum. çok methetmişler flyme yi. anladığım kadarıyla revos oturursa daha iiyi eu dan ama revos un ilk beta sı olduğundan daha hatalı miui 12 de euya göre.

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
revos son sürümü kurdum . eu nun son sürümünü bilmiyorum bu yüzden kıyas yapamıyorum ama şu an gayet güzel. akıcı . yanlız yüz tanıma çalışmadı gitti bende anlamadım . miuimixte çalışmıştı sadece .

Oyla:
Üst Alt