- Adım
- sems
- Cihazım
- note3pro
- Konular
- 24
revos hiç kullanmadım miroom yada eu ya göre yorumlayacak olan varmıdır ? artıları eksileri ? mi9lite telefonum.
Arkadaşlar konu dışı ama ben yardımınıza ihtiyacım var. Bu tema da durum çubuğunu değiştirmek istiyorum. Temayı kişileştir bölümden değişiyor fakat kilit ekranı da değişiyor. Kilit ekranı değişmeden yapmanın bir yolu yok mu ?
O kadarını biliyorum hocam ben derdimi anlatamıyorum. Onu da denedim ama sonuç aynı temanın kilit ekranındaki ikonlar özellikler gelmiyor. Tüm temalar da aynı sorun varUygularken ok ile gösterdiğim tiki kaldırın...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam artıları ve eksileri ile ilgili bişi soyliyemeyiz çünkü telefondan telefona kullanıcıdan kullanıcıya hatta yerden yere de fark gösteriliyor mesella ben buraya ilk başladığımda herkes mi roomu tavsiye etti ama mobil verisi berbattı çok yavaştı hiç beğenmedim eu beta ve revos şuan benim için en güzellerirevos hiç kullanmadım miroom yada eu ya göre yorumlayacak olan varmıdır ? artıları eksileri ? mi9lite telefonum.
pc telefonu twrp de 2 hafıza olarak goruyor napmam lazımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Revolution, el poder en tus manos.
Revolution OS; İspanyol geliştiricilerce, MiUI Çin (China) Beta haftalık ROM'ları baz alarak, cihazınızın performansını tam kontrol altına almanıza olanak tanıyan, daha da derinlemesine optimizasyonlarla kesintisiz performans sunmayı amaçlayanCustom ROM olduğunu iddia etmektedir.
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın...
Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın
Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın.
Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını.
Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun) Twrp menüsüne girin.
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.
2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) sildikten sonra
twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz rom dosyasını telefon hafızasına atıyoruz.
Twrp ana ekranda install kısmından Rev-Os rom dosyasını flashlıyoruz.
Kurulum bittikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...
ÖZELLİKLER
Desteklenen Diller: İngilizce, Çince, Lehçe, Slovakça, Çekçe, Bulgarca, Macarca, Fransızca, İsveççe, Rusça, Ukraynaca, Belarusça, Hırvatça, Vietnamca, İtalyanca, Yunanca, Norveççe, Hollandaca, İspanyolca, Türkçe, Brezilya Portekizcesi, Portekizce, İbranice, Rumence, Almanca, Katalanca, Korece, Slovence, Sırpça, Tayca, Fince, Arapça, Japonca, Birmanca, Danca
Her birinin en iyisini almak için Kararlı Çin ve Geliştirici Çin ile melezlenmiş Küresel Kararlı temeline dayanmaktadır
Masaüstünde arama hareketi etkin (yukarı kaydır)
3 yollu sıfırlama menüsü (geliştirme yapılandırmalarında)
Sistem uygulamalarında kaldırılan reklamlar
Tüm 7.x / 8.x / 9.x / 10.x cihazlar için yüz kilidini açma
Kilit Ekranında dikey saat widget'ı
Asistan ekranındaki adım sayacı (Masaüstü)
Sol kilit ekranında daha fazla kısayol
7.x / 8.x / 9.x / 10.x cihazları için uyandırma hareketleri
8.x / 9.x / 10.x cihazlar için tam ekran hareketleri
İlk bildirimi otomatik genişletme seçeneği
Bildirim önceliği ayarları
Galeri uygulamasında daha fazla düzenleme seçeneği
Dosya Gezgini'nde MiDrive etkin
SMS uygulaması için yatay mod eklendi
Hava durumu uygulamasında gün doğumu / gün batımı
Entegre Google uygulama desteği
Temalar aracılığıyla zhuti.xiaomi.com'dan temayı içe aktarma
Çince bloatware uygulaması yok
Daha az arka plan işlemi nedeniyle daha fazla boş RAM.
Renkli simgeler ile gelişmiş menüsü
Herhangi bir ROS sürümünde önyükleyiciyi MiFlash ile yanlışlıkla yeniden kilitleme şansı yok
Yük ses düğmesi eklendi
Yazım denetleyici anahtarı eklendi
Ekran dışı animasyon eklendi
Optimize Edilmiş Global GPS Ayarları
Optimize edilmiş pil tüketimi
Optimize edilmiş RAM tüketimi
Mi 4C, Redmi Note 3 Pro, Redmi Note 3 SE, Redmi Note 4 için 4K video desteği eklendi
Daha fazla 4 × 5, 4 × 6, 4 × 7, 5 × 5, 5 × 6, 5 × 7 ızgara düzeni simgeleri eklendi (cihaza bağlı)
SafetyNet'i (Google Pay) aşıyor
Play Store Sertifikası
Oyun hızı artar.
Kulaklıklar aracılığıyla düşük ses seviyesi düzeltildi.
Google Asistan sesli yanıt sorunu düzeltildi
XIAOMI tarafından sağlanan android ve miui'nin en son sürümüne güncellenen cihazlar
NOTCH OLMAYAN cihazlar için bildirim simgeleri
Ekranı açmak ve kapatmak için iki kez hafifçe vurun
Varsayılan ses seviyesi kontrolü eklendi
LTE yerine show 4G simgesi eklendi
Ek bildirim stili (tek parmakla kaydırma etkin)
4 yerine 5 geçiş yapabilme
Gösteri çok parçalı ipuçları eklendi
Uyarlanabilir pil kullanımı eklendi
Kayan top eklendi
Android 9 / 10'da geliştirilmiş OTG desteği
REVOLUTION OS APP eklendi
YENİ OTA GÜNCELLEME eklendi
One.12 sistemi 9.12.24 sürümünden beri çalıyor
9.12.24 sürümünden beri iOS 13 için OneUI kaynağı ve Emojiler üretildi
9.12.24 sürümünden beri Google Klavye'ye önceden yüklenmiş 100'den fazla tema
9.12.24 sürümünden bu yana tüm cihazlarda otomatik parlaklık düzeltildi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Direk flashlayın hocam android 10 için olanıselamun aleyküm.mi8 se için indiriyorum. modem dosyasına sıkıntı varmı yoksa direk flaslıyormuyuz.
Fotoğraf atabilirmisinizpc telefonu twrp de 2 hafıza olarak goruyor napmam lazım
Hocam hangi romu kullaniyorsunuzO kadarını biliyorum hocam ben derdimi anlatamıyorum. Onu da denedim ama sonuç aynı temanın kilit ekranındaki ikonlar özellikler gelmiyor. Tüm temalar da aynı sorun var
Fotoğraf atabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hangi romu kullaniyorsunuz