Yardım Revanced Donma Problemi

caglar103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco F5 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.3
Telefon Modeli
Poco F5 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba revanced managar yüklü son sürüm microg youtube yüklü ancak her hangi bir video açtığım da hiç oynatmıyor dönüp duruyor. Yardımınızı rica ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eski veya rootsuz sürüm kullanan pek kişi benzer sorunlar yaşıyor. Mümkünse root sürüme geçin çok daha sorunsuz. Eğer root yetkisi alamıyorsanız uygulamanızı güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Uygulama ile ilgili bir sıkıntı var anlaşılan.. Cihazla ilgili olduğunu sanmıyorum.. Samsung cihazda da aynı sorun söz konusu.. Bir kaç saniye video oynuyor ancak sonra duruyor. Ama rootlu yani magisk modülü kullandığım için bende böyle bir sorun hiç olmadı. Apk kuranlar nedense yaşıyor bu sorunu.

Oyla:

caglar103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco F5 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazım rootlu değil. Açıkcası bir çok banka uygulaması v.s. olduğu için root atmaya çekiniyorum.
Cihazda son sürüm revanced yüklü ilk kurulumda bir kaç video oynuyor. Sonra izlenmiyor maalesef.

Oyla:

karya48

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Cihazım rootlu değil. Açıkcası bir çok banka uygulaması v.s. olduğu için root atmaya çekiniyorum.
Cihazda son sürüm revanced yüklü ilk kurulumda bir kaç video oynuyor. Sonra izlenmiyor maalesef.

Oyla:

caglar103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco F5 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

axa3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
axa3
Cihazım
Poco F5
Konular
0
Önerilen uygulamayı kurdum fakat uygulamayı açar açmaz reklam geliyor reklamsız video izlemek için reklamlı YouTube indirmek sizede çok saçma gelmedi mi

Oyla:

mukankagan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ulgen
Cihazım
Xiaomi 12 pro
Konular
0
Saçma ki ne saçma :)) uzatmadan konuya gireyim direk, telindeki ana mail hesabının dışındaki farklı bir mail hesabıyla çalıştıracak sin Revancedi hepsi bu, yani bu kadar basit bir şey için kaç gündür bir sürü site gezdim çözüm dinledim onlarca program indirdim ama buymus sorun, kendim keşfettim ve denedim 4 gündür cin gibi calisiyo :)) dilerim işine yarar, iyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar ana mailinizden farklı bir maille giriş yapın revancede bitti gitti bu kadar hepsi :) denedim kayboldu takılma falan yok, bu kadar basitmiş :)

Oyla:

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
18
Saçma ki ne saçma :)) uzatmadan konuya gireyim direk, telindeki ana mail hesabının dışındaki farklı bir mail hesabıyla çalıştıracak sin Revancedi hepsi bu, yani bu kadar basit bir şey için kaç gündür bir sürü site gezdim çözüm dinledim onlarca program indirdim ama buymus sorun, kendim keşfettim ve denedim 4 gündür cin gibi calisiyo :)) dilerim işine yarar, iyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar ana mailinizden farklı bir maille giriş yapın revancede bitti gitti bu kadar hepsi :) denedim kayboldu takılma falan yok, bu kadar basitmiş :)
Bu geçici bi çözüm maalesef, bir süre sonra yeni açtığınız hesapta ayni duruma düşüyor.

Oyla:

mukankagan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ulgen
Cihazım
Xiaomi 12 pro
Konular
0
Bu geçici bi çözüm maalesef, bir süre sonra yeni açtığınız hesapta ayni duruma düşüyor.
7 gündür bir sorun yok olursa yazarım yine, o zamana kadar hepimizin işine yarayabilecek bir uygulama buldum ve onu paylaşmak istedim, aslında yukarıda paylaşılmış ama onda reklam var bu onun modlusu yani reklam yok, revanced tamamen duzelene kadar işimizi görür belki, ben tarattım virüs bulmadı ama siz yinede bi taratın.Dosya işlemek için büyük hatası veriyor, ben linki kopyalayıp siz oradan indirin kendiniz.

Oyla:
Üst Alt