Yardım Revanced bildirim gelmiyor

Gklp7690

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi 9a
Konular
10
Merhaba ben youtube revanced kullanıyorum ancak hiçbir şekilde bildirim alamıyorum
Bildirim ayarlarına baktım microg cloud messaging e baktım açık
Pil kısıtlamlarını kısıtlama yok olarak değiştirdim
Diğer uygulamaların üzerinde göster seçeneğini aktif ettim, arka plan da otomatik başlatmayı aktif ettim (bunların hepsinde hem microg u hem de youtube revanced içinde yaptım)

Ama hiçbir şekilde olmadı

Gklp7690

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi 9a
Konular
10
Xiaomi de oluyor bu gelmedi mi gelmiyor bana Gmail gelmiyor mesela format atmakta zor geliyor devam böyle
Hocam hiçbir çözümü yok mudur?
Birde gmail bende de gelmiyordu otomatik senkronizasyon kapalıydı ben de açtım sonra bildirimler tekrar gelmeye başladı

HiddeNKinG54

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.396
Hocam hiçbir çözümü yok mudur?
Birde gmail bende de gelmiyordu otomatik senkronizasyon kapalıydı ben de açtım sonra bildirimler tekrar gelmeye başladı

Eskiden oto başlatma açınca çoğu zaman düzelirdi şimdi Gmail örneğin bende bir türlü düzelmedi takılmıyorum alıştım, sizin durumda belki uygulama belki cihaz kaynaklı olabilir tahmin etmek zor belki çözüm bilen vardır.

Gklp7690

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi 9a
Konular
10
Eskiden oto başlatma açınca çoğu zaman düzelirdi şimdi Gmail örneğin bende bir türlü düzelmedi takılmıyorum alıştım, sizin durumda belki uygulama belki cihaz kaynaklı olabilir tahmin etmek zor belki çözüm bilen vardır.
Bi ara dedim acaba orijinal youtube olmadığını artık android fln anlıyor (revanced paket adı farklı olduğu için fln)
Dedim root atıp paket adını değiştirecem ama lanet bootloader açamıyoruz xiaominin boş boş katı kurallarından

HiddeNKinG54

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.396
Bi ara dedim acaba orijinal youtube olmadığını artık android fln anlıyor (revanced paket adı farklı olduğu için fln)
Dedim root atıp paket adını değiştirecem ama lanet bootloader açamıyoruz xiaominin boş boş katı kurallarından

Evet bootloader kuralı çok sert artık

Üst Alt