Orangefox r8.3 kullanıyorum büyük ihtimal sebebi budur.tesekkur ederim bugun tekrar indirip deniyecegim
Editör: Tekrar denedim yine aynı hatayı verdi Vince twrp yüklü değil ondan olabilir mi başka bir twrp sürümü kullanıyorum.
Yüksek ihtimal twrp ile uyumlu değil akşam tekrar deneyeceğim farklı bir twrp ileOrangefox r8.3 kullanıyorum büyük ihtimal sebebi budur.
orange fox twrp kurdum ve yazılım yüklendi ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.Yüksek ihtimal twrp ile uyumlu değil akşam tekrar deneyeceğim farklı bir twrp ile
Evet bu sorun var yandan çekerek geri gitmiyor ama aşağıdan yukarı hızlıca çektiğinde geri gidiyor aşağıdan yukarı çekip basılı tuttuğunda açık sekmeler gözüküyororange fox twrp kurdum ve yazılım yüklendi ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özelleştirme konusunda bolca seçim sunmuş bug göremediğim harika bir rom olmuş , fakat tam ekran kullanımında geri işlevini soldan veya sağdan çekilerek yapılması yazıyor fakat bu işlevin çalışmadığını görüyorum bir karşılaşan oldumu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: