Rom Resurrection Remix-OS 6.0.0 Mi6 - Resmi Sürüm

cezzar58

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MURAT
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Bu romda varsayılan olarak Google Kamera yüklü geliyor fakat google kameranın farklı bir sürümünü kuramıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümü bilen var mı?

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Bu romda varsayılan olarak Google Kamera yüklü geliyor fakat google kameranın farklı bir sürümünü kuramıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümü bilen var mı?
Aynı sorunla karşılsştım, sorunu çözemedim. Miui custom rom yükledim mecbur

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Roma gömülü gcami link2sd ya da sistem uygulama kaldırıcı muadili uygulamalar ile kaldırın. Sonra telefonu yeniden başlatın. İstediğiniz gcam apksini kurun. C2api sorunu olursa da c2api modülünü flaslayin. Tabi bunun için magisk de gerekiyor. Ben bu şekil yapmıştım

cezzar58

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MURAT
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Roma gömülü gcami link2sd ya da sistem uygulama kaldırıcı muadili uygulamalar ile kaldırın. Sonra telefonu yeniden başlatın. İstediğiniz gcam apksini kurun. C2api sorunu olursa da c2api modülünü flaslayin. Tabi bunun için magisk de gerekiyor. Ben bu şekil yapmıştım

Dediklerinizi yapmama rağmen çözüm bulamadım. Link2SD ve Titanium Backup'da google camera uygulamasını kaldıramıyor. Cihazımda Magisk ve c2api uygulaması yüklü.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Dediklerinizi yapmama rağmen çözüm bulamadım. Link2SD ve Titanium Backup'da google camera uygulamasını kaldıramıyor. Cihazımda Magisk ve c2api uygulaması yüklü.
Nasıl kaldırmaz rootlu telefonla bütün sistem uygulamalarını kaldırabilirsin. Kaldırdıktan sonra telefonu yeniden başlatmalısın. Ben link2sd ile kaldırmıştım rr romda

cezzar58

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MURAT
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Nasıl kaldırmaz rootlu telefonla bütün sistem uygulamalarını kaldırabilirsin. Kaldırdıktan sonra telefonu yeniden başlatmalısın. Ben link2sd ile kaldırmıştım rr romda

RR son sürüm kurulu Google Kamera olarak 5.3.015 sürümü kurulu ve cihazdan link2sd ile kaldır deyip yeniden başlattığımda uygulama aynı şekilde duruyor. Açıkçası çıkamadım işin içinden.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
RR son sürüm kurulu Google Kamera olarak 5.3.015 sürümü kurulu ve cihazdan link2sd ile kaldır deyip yeniden başlattığımda uygulama aynı şekilde duruyor. Açıkçası çıkamadım işin içinden.
İlginç.

Root Explorer uygulamasında kök dizini > system > app klasöründen bulup gcami silin telefonu yeniden başlatın. Bir de böyle deneyin

smyrna82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unsal
Cihazım
lg g4
Konular
0
Miui romdaki gibi ikinci alan özelliği varmi

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Benim tek istediğim şu RR romda MIUI kamerayı kullanabilme imkanı herşeyi ile redmi 5 plus cihazimda.

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Benim tek istediğim şu RR romda MIUI kamerayı kullanabilme imkanı herşeyi ile redmi 5 plus cihazimda.
Rr gaps paketlerin birinde miuikamera uygulaması dahil paket vardı diye biliyorum. O paketi yüklerseyebilirsin

Üst Alt