Rom Resurrection Remix GSI

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
MIUI Android 10'daki dosyalara dayalı GSI, hepsi bir arada.
Forumda aynı isimli bir CFW rom mevcut ola bilir, ancak bu öncelikle yeni çıkmış RN8Pro ön kamerası çalışmayanlar için. Sistem temiz androitdir. Romu kurduktan hemen sonra (sisteme gitmeden önce) kendi seçiminize göre bu servislerden birini ( OpenGapps, BitGapps ve başka) kura bilirsiniz.
- ön kamera
- Faceunlock
- Led Bildirim çalışıyor
- Magisk safety net geçiyor
- Çağrı kayıt, tüm ekran boyutu resim
Eğer indirdiğiniz rom . jar uzantılı ise silip .zip yazacağız. Kurulum hal hazıda telefonunuza kurulu olan Twrp üzerinden yapılıyor. Ardından sürüm kurulan zaman gerekli TWRP otomatik olarak kurulacak.
Backup etmeyi unutmuyoruz. Tüm değerli malumat ve bilgilerin ve telefonun IMEI alanlarını kopyalayıp güvenli bir yerde tutuyoruz.
Twrp ya gidiyoruz:
- Wipe basıp format data yapıyoruz (yes yazmakla)
- Wipe basıp system, /vendor, /cache alanlarını temizliyoruz. (kırmızı yazılara dikkat etmiyoruz)
- Reboot basıp twrp yı yeniden başlatıyoruz
- install basıp romu kuruyoruz
- sistemi başlatıyoruz
Bu rom miui android 10 dan alınmış vendor, orijinal proleoder ve kernel ile hazırlanmış GSI romdur. Brick olmaması için rehberi harfiyen yerine getirmek gerekiyor. Kesinlikle kernel, twrp ve diğer sistem bölümlerini değiştirmek tavsiye edilmiyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Fastboot kurulum yöntemleri çok, ancak komanda satırı ile yüklenmesi öneriliyor. Sürümü kurduktan sonra hiç bir işlem ayar yapmıyoruz. Yalnız parola koyuyoruz, ya rakamlı yada resimli. Bunu yapmasak twrp şifrelemeyi birinci kereden çöze bilmiyor ve twrpyı yeniden başlatmak lazım gelecek. Sürüm Vanilla içerisinde hiç bir servis bulunmuyor. Kendi seçiminize göre OpenGapps veya microG Services Core kura bilirsiniz. Fastboot kurulumunun twrp kurulumundan farkı ondadır ki, artık bu sürüme geçmek için stock rom kurmaya gerekmiyor. Gerekli twrp root sürüm ile birlikte kuruluyor.
Gaaps servis kurmak için twrpya gediyoruz
1. WIPE DATA CACHE/DALVIK (bu aşamada data format yapmıyoruz, sadece wipe ediyoruz)
2. Gapps servis kuruyoruz
3. Twrp ana ekrana dönüp Format data yes yapıyoruz. Sisteme gidip, ayarlayıp kullanıyoruz.

Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.

Son düzenleme:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
MIUI Android 10'daki dosyalara dayalı GSI, hepsi bir arada.
Forumda aynı isimli bir CFW rom mevcut ola bilir, ancak bu öncelikle yeni çıkmış RN8Pro ön kamerası çalışmayanlar için. Sistem temiz androitdir. Romu kurduktan hemen sonra (sisteme gitmeden önce) kendi seçiminize göre bu servislerden birini ( OpenGapps, BitGapps ve başka) kura bilirsiniz.
- ön kamera
- Faceunlock
- Led Bildirim çalışıyor
- Magisk safety net geçiyor
- Çağrı kayıt, tüm ekran boyutu resim
Eğer indirdiğiniz rom . jar uzantılı ise silip .zip yazacağız. Kurulum hal hazıda telefonunuza kurulu olan Twrp üzerinden yapılıyor. Ardından sürüm kurulan zaman gerekli TWRP otomatik olarak kurulacak.
Backup etmeyi unutmuyoruz. Tüm değerli malumat ve bilgilerin ve telefonun IMEI alanlarını kopyalayıp güvenli bir yerde tutuyoruz.
Twrp ya gidiyoruz:
- Wipe basıp format data yapıyoruz (yes yazmakla)
- Wipe basıp system, /vendor, /cache alanlarını temizliyoruz. (kırmızı yazılara dikkat etmiyoruz)
- Reboot basıp twrp yı yeniden başlatıyoruz
- install basıp romu kuruyoruz
- sistemi başlatıyoruz
Bu rom miui android 10 dan alınmış vendor, orijinal proleoder ve kernel ile hazırlanmış GSI romdur. Brick olmaması için rehberi harfiyen yerine getirmek gerekiyor. Kesinlikle kernel, twrp ve diğer sistem bölümlerini değiştirmek yasaktır.
Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Paylaşımınız için teşekkürler hocam.

0zaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Con Sinov
Cihazım
rn8p (begonia)
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Elinize sağlık hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu roma gecerken hangi twrp de olduğumuzun bir önemi yok doğru mu anladım ?
Kendi kuruyor sanırım twrp yi

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Hocam elinize sağlık romda bt kulaklık echo sorunu ve whatsapp telegram gibi uygulama kameralarında sorun var onun haricinde gayet stabil kuracak arkadaşlar için belirtmek istedim
Düzeltme:Bt echo fix ve kamerada stok kamerayı seçmek gerekiyormuş

Son düzenleme:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular