en ölücüsü zaten linagedir. linage kur ama özelleştirme baya azdır
cm kurma ya allah belasınıversin cmnin. linage kurCM13-CM14 arasında tasarrufta fark var mıdır
ayrıca SLIMROM nasıldır bu iki sürüme göre
cm kurma ya allah belasınıversin cmnin. linage kur
duymadım hiç onu
linage 14'den itibaren aldı eline işi cm 13'e kadar yaptı zaten berbat yaptı. linage 14'ten sonra başlıyorLineage os 13 demek ıstedım hocamm
ıkısınde kurum LOS 13-14 pek anlayamadım 13 marshmallow ya o yuzden daha mı ıyıdır ya da
SLIMROM mu kursam
linage 14'den itibaren aldı eline işi cm 13'e kadar yaptı zaten berbat yaptı. linage 14'ten sonra başlıyor
linage 14'den itibaren aldı eline işi cm 13'e kadar yaptı zaten berbat yaptı. linage 14'ten sonra başlıyor
tüketimle android sürümünün alakası yok. mesaj uyfgulaması daha yoksa geç gitsin öyle romu telefonun zaten yeterince şarja dayanan bir model güzel rom bul cm 14.1 kurSLIMROM daha d saf geldi bana içinde mesaj uygulaamsı dahi yok o derece ikisnn arasında tercih yapmak gerekirse
tercihiniz
ayrıca cm13 tabanlı aokp blliss rom falan onlara bakmalımıyım 6.0.1 tabanlı oldugu için tuketım daha az mıdır
[doublepost=1519755990,1519755960][/doublepost]
SLIMROM daha d saf geldi bana içinde mesaj uygulaamsı dahi yok o derece ikisnn arasında tercih yapmak gerekirse
tercihiniz
ayrıca cm13 tabanlı aokp blliss rom falan onlara bakmalımıyım 6.0.1 tabanlı oldugu için tuketım daha az mıdır
tüketimle android sürümünün alakası yok. mesaj uyfgulaması daha yoksa geç gitsin öyle romu telefonun zaten yeterince şarja dayanan bir model güzel rom bul cm 14.1 kur
xda sitesinde telefon konuna bak hepsi orda vardırLineage haricinde romarın özellştirmsi bol LOS kadar stabilitesi iyi şarjı dayanan başka romlar nelerdir bilniyorum ...
xda sitesinde telefon konuna bak hepsi orda vardır