- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Konular
- 12
Bu sürüm de olmadı, maalesef2.25.8.82 sürümüde oluyor
Bu sürüm de olmadı, maalesef2.25.8.82 sürümüde oluyor
Konuya baktınız mı ?Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)Bu sürüm de olmadı, maalesef
Teşekkürler, evet bu şekilde çözdüm.Konuya baktınız mı ?Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)
Bu arkadaşımızın gösterdiği gibi WhatsApp 2.25.4.74 sürümünü indirdim bu sürüm guncel 26 Mayıs'ta guncelligini yitirdi telefonunuzun tarihi 15 Haziran dedi tarihi ayarladan otomatik ayarı kapatıp 15 Mayıs yaptım onay kodu geldi sonra play storeden guncelleme yaptım açıldı bende işe yaradı umarım sizdede yarar.Tüm yöntemleri denememe rağmen hiçbir şekilde sonuç vermeyen hatayı kendi deneme yanılma yöntemlerimle sonunda buldum.
ÇÖZÜM:
Bootloader spoof kurup sonra 2.25.4.74 sürümü whatsapp kurarsanız %100 oluyor. Sonra playstoredan güncellersiniz.
An itibariyle tarihi geri alıp denediğimde yine resmi WhatsApp uygulaması hatası alıyorumBu arkadaşımızın gösterdiği gibi WhatsApp 2.25.4.74 sürümünü indirdim bu sürüm guncel 26 Mayıs'ta guncelligini yitirdi telefonunuzun tarihi 15 Haziran dedi tarihi ayarladan otomatik ayarı kapatıp 15 Mayıs yaptım onay kodu geldi sonra play storeden guncelleme yaptım açıldı bende işe yaradı umarım sizdede yarar.
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef artık yok ve sadece iki seçenek mevcut, root veya bl kapatmak artık işler git gide zor bir hal alıyor hocam.rootsuz çözümü yok mu bu lanet şeyin ya