Yardım Resmi olmayan WhatsApp uygulaması sorunu

sakirclk72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şakir
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 1.0.24.7.28
Telefon Modeli
Xiaomi 14 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar bu sorunun çözümünü ücret karşılığı yapacak birileri var mıdır? Bootloader kapatışırda çözülür vb diyen olursa ücreti ne ise yazabilir . acilen dönüşlerinizi beklşyorum teşekkürler. modlu wp üzerinden girdiğim için numaradan ban yedim talepte bulundum.

beraozbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
3
Nasıl rootliycam hocam pek bilgim yokta
hocam öncelikle farklı bir recovery kurmanız lazım TWRP kurabilirsiniz ama kesinlikle cihazınıza uygun olması lazım. forumda kurulumunu cihazınıza uygun versiyonunu vs bulursunuz sonra kurdugunuz recovery üzerinden magisk flaşlıyorsunuz bununla alakalı da konu mevcuttur, ancak rootlayınca banka uygulamaları vs çalışmayabilir rootu gizlemeniz gerekebilir haberiniz olsun

Oyla:

seroo7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
Resmi 12
Konular
0
hocam öncelikle farklı bir recovery kurmanız lazım TWRP kurabilirsiniz ama kesinlikle cihazınıza uygun olması lazım. forumda kurulumunu cihazınıza uygun versiyonunu vs bulursunuz sonra kurdugunuz recovery üzerinden magisk flaşlıyorsunuz bununla alakalı da konu mevcuttur, ancak rootlayınca banka uygulamaları vs çalışmayabilir rootu gizlemeniz gerekebilir haberiniz olsun
Hocam çok sıkıntı ya başka yolu yokmu bunun ne saçma bişeydir bu wp ın yaptığı

Oyla:

beraozbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
3
Hocam çok sıkıntı ya başka yolu yokmu bunun ne saçma bişeydir bu wp ın yaptığı
hocam maalesef, cihazin play sertifikasindan gecmesi ve bootloaderin acik oldugunu gizlemek gerekiyor. whatsapp bizim hesaplara guvenmedigi icin boyle

Oyla:
Üst Alt