Yardım Resmi olmayan WhatsApp hakkinda

• Konbuyu başlatan fnck04
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 544

fnck04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi17pro
Konular
2
Arkadaşlar iyi günler herkese. 17 pro telefonumu bugun aldım. Ve bu işlerden çok fazla anlamayan biri olmayan. Standart telefon kurulumunu yaparken WhatsAppta daha evvelden karşılaşmadığım bir hata aldım. Bir çok terime yabancı olduğum için çocuğa anlatır gibi anlatacak varsa çok makbule geçer. Ben size gerekli resimleri yüklüyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum bende xiaomi 17 ultra için server kayıtlı, Yıllar önce modlu whatsapp kullandığımdan dolayı olduğunu araştırdım. WhatsApp a mail attım ama henüz bir yanıt yok napıcam bilmiyorum
Bootloder kilidiniz açık olduğu içindir muhtemelen şans işi sanırım bazısında uyarı veriyor bazısında vermiyor ama uyarı verenlerin hepsinin bootloader kilidi açık mod kaynaklı olsa ban atardı bence çünkü bende uzun süre modlu wp kullanmıştım eskiden bende sorun olmadı şuana kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum bende xiaomi 17 ultra için server kayıtlı, Yıllar önce modlu whatsapp kullandığımdan dolayı olduğunu araştırdım. WhatsApp a mail attım ama henüz bir yanıt yok napıcam bilmiyorum
Lsposed+Waenhancer kurun içinde spoof özelliği var deneyin isterseniz olmadı keybox yapacaksınız

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Bootloder kilidiniz açık olduğu içindir muhtemelen şans işi sanırım bazısında uyarı veriyor bazısında vermiyor ama uyarı verenlerin hepsinin bootloader kilidi açık mod kaynaklı olsa ban atardı bence çünkü bende uzun süre modlu wp kullanmıştım eskiden bende sorun olmadı şuana kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lsposed+Waenhancer kurun içinde spoof özelliği var deneyin isterseniz olmadı keybox yapacaksınız
Bende açık bootloader da eskiden ne modlu şey kullanmadım hiç sorun yaşamadım

Oyla:

adnanca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adnan
Cihazım
Redmi 13C 8/256
Konular
2
Konudan bağımsız telefonda telefon gibi maşallah 16 gb ram, 8elitegen5 işlemci falan :)

Oyla:

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Gerçekten cihaz çok iyi WhatsApp ı çözsem daha mutlu olacağım rootsuz bir yol var mı acaba onu bilmiyorum
Root olmasına gerek yok. Modlu romlarda Korios gibi toolla yada toolsuz olay intagrity basic geçen bir rom olursa WhatsApp doğrulaması geçersiniz. Net
Banka tarafı için birşey diyemem.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt