Yardım Resmi note7 ahize sorunu

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
Not 7 telefon numun son zamanlarda sesi az çıktığını fark etttim gürültülü ortamlarda karşı tarafın sesini anlamıyorum birçok rom denedim eskisi gibi olmuyor nedeni nedir

ozantankus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deep2kTV
Cihazım
Redmi Note 7PRO
Meslek
Ağ işletmenliği BT
Konular
2
Şöyle cevap yazabilirim aslında.Hiç ne yapacağınızı bilmiyorsanız güzel bir telefoncuya götürün,Ahizesinden çok az ses alıyorum onun dışını temizlermisin diye söyleyin.zaten dışındaki deliklerde kirler gözüküyordur cihazı teslim almadan once bakın.Bide aldıktan sonra bakın temizlemişmi temizlememişmi diye.yada kendi imkanlarınızla kolanya ile temizlemeye girişeceksiniz :)

Oyla:

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
Şöyle cevap yazabilirim aslında.Hiç ne yapacağınızı bilmiyorsanız güzel bir telefoncuya götürün,Ahizesinden çok az ses alıyorum onun dışını temizlermisin diye söyleyin.zaten dışındaki deliklerde kirler gözüküyordur cihazı teslim almadan once bakın.Bide aldıktan sonra bakın temizlemişmi temizlememişmi diye.yada kendi imkanlarınızla kolanya ile temizlemeye girişeceksiniz :)
Tavsiye etmem üstteki mikrofon bozul du

Oyla:

İonia09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nuri
Cihazım
Red mi note 7
Konular
0
benim telefonumda da aynı sorun var ve ikinci kez daha bir kaç gün önce garanti kapsamında servise gitti. ilkinde temizlik yapıldı dendi. ikincisinde ahize kulaklığı değişti. ancak ses hala düşük. Aynı telefona sahip herkes aynı sorunu yaşıyorsa bu bir üretim hatası değil midir? kişisel olarak olarak çözüm üretmek yerine garanti kapsamında Mİ Türkiye'nin çözün üretmesi gerekmez mi?

Oyla:

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
benim telefonumda da aynı sorun var ve ikinci kez daha bir kaç gün önce garanti kapsamında servise gitti. ilkinde temizlik yapıldı dendi. ikincisinde ahize kulaklığı değişti. ancak ses hala düşük. Aynı telefona sahip herkes aynı sorunu yaşıyorsa bu bir üretim hatası değil midir? kişisel olarak olarak çözüm üretmek yerine garanti kapsamında Mİ Türkiye'nin çözün üretmesi gerekmez mi?
Genel bir sorun yok zaman la ahize ye pislik tıkanmış onu temizledim şimdi çok iyi ama üst mikrofonu bozmuşum kolanya kullandım onu yaptı yolsa kompresör le hava basınca yaptı bilmiyorum ama ahize eskiye döndü düzeldi not telefon garanti li değil

Oyla:

ozantankus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deep2kTV
Cihazım
Redmi Note 7PRO
Meslek
Ağ işletmenliği BT
Konular
2
Ahizesi zamanla tıkanıyor.Çünki öndeki ızgara surat,kulak yağını deli gibi topluyor.ona yapacak birşey yok.Ben diş fırçasıyla çok rahat temizledim.Evet diş fırçasıyla.bildiğimiz diş fırçası.kirler deli gibi çıktı.Halen çok çok çok az var fakat seste artış var.Onun haricinde Hoparlör deliklerini Kürdan ve Peçete yardımıyla (Kürdanın hertarafını tuvalet kağıdı ile kaplayıp)kolanya döktüm.Ve hoparlör,mikrofon deliklerine fazla zorlamadan soktum.Sonuç: Daha net ses alıyor.Ses arttı eskiden çok az cızırdama yapardı kalmadı artık.Ama kolanyalı işleme geçmeden önce o deliklere de diş fırçası ile bir temizlik uyguladım.sonra kolanya ile destek verdim :)

Oyla:

BenMustafaM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MustafaM
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Aynı konudan müzdaribim. Yazılanları bir ara deniyim bakalım

Oyla:

can34m

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yk
Cihazım
mi4
Konular
0
Masik X 15.2 Lavender.zip rom at bak nasıl duzelıyor

Oyla:

Mstfikbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Not 7 telefon numun son zamanlarda sesi az çıktığını fark etttim gürültülü ortamlarda karşı tarafın sesini anlamıyorum birçok rom denedim eskisi gibi olmuyor nedeni nedir
Çözdünüz mü soruwni

Oyla:
Üst Alt