Soru Resmi note 9s ve MIUI 12.5.1

Cengizhan27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengizhan
Cihazım
Xiaomi redmi 6
Konular
2
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacakta ben note 9s aldım 1 yıldır kullanıyorum ve MIUI 12.0.2 işletim sistemi şuanda yüklü halde bugün itibariyle de MIUI 12.5.1 güncellemesi geldi telefonum yurtdışı ve şuan 1.ci simi kapalı IMEI atılması gerekiyor yakında attıracağım. Benim asıl sormak istediğim konu bilindiği üzere şu sıralar rsa kilidi konuşuluyor ben telefonuma bu güncellemeyi yüklesem IMEI konusunda herhangi bir sorun yaşar mıyım ve başka bir zaman IMEI tekrar attırabilir miyim herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

betlisli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan kara
Cihazım
red mi 3s
Konular
24
Oyla:

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Hangi sürümde sin hocam

Oyla:

kento36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacakta ben note 9s aldım 1 yıldır kullanıyorum ve MIUI 12.0.2 işletim sistemi şuanda yüklü halde bugün itibariyle de MIUI 12.5.1 güncellemesi geldi telefonum yurtdışı ve şuan 1.ci simi kapalı IMEI atılması gerekiyor yakında attıracağım. Benim asıl sormak istediğim konu bilindiği üzere şu sıralar rsa kilidi konuşuluyor ben telefonuma bu güncellemeyi yüklesem IMEI konusunda herhangi bir sorun yaşar mıyım ve başka bir zaman IMEI tekrar attırabilir miyim herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü Note 9s modelde Rsa Koruma Sim1 de var sadece onu bile anakart direnç değişerek aşılabilir hale getirdiler fakat ben önermiyorum ( anakart müdahalesinden dolayı) Yazılım yükseltmesi sonrası ola ki öyle bir durum olursa Bootloader açık ise zaten eski sürümlere düşürülerek yapılabilir. Bootlader açık değil ise bir an önce açmanı tavsiye ediyorum. Aksi Halde İmei için fazla masrafın olabilir.

Oyla:
Üst Alt