- Adım
- Tolga Sezer
- Cihazım
- RN105G
- Meslek
- Amele
- Konular
- 4
Valla bende bilemiyorum dediğim gibi ama şey olabilir otomatik parlaklık içinHocam sağ ahizenin bitiminde de iki tane sensör var dedim onlar o ise yariyosa bu şekilsiz şey ne işe yariyor çizdim ya da kusurlu ürün diye düşündüm
Bende daha yeni gördüm baktım kır var orda sildim sildim çıkmadı dikkatimi çekti o yüzden danıştım hepsinde varsa sorun yok hocam bı tek benim ki bu kadar belli degildir sanırımBen daha yeni gördüm dediğim gibi çok önemli değil diye düşünüyorum..
Diğer arkadaşta da varmış hocam benlik değil sanırım olayValla bende bilemiyorum dediğim gibi ama şey olabilir otomatik parlaklık için
Bende daha yeni gördüm baktım kır var orda sildim sildim çıkmadı dikkatimi çekti o yüzden danıştım hepsinde varsa sorun yok hocam bı tek benim ki bu kadar belli degildir sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diğer arkadaşta da varmış hocam benlik değil sanırım olay
Sağolun hocam içimi rahatlattinizFlaşla baktım dediğin gibi![]()
Sağolun hocam içimi rahatlattiniz
İyi geceler hocam teşekkür ederim inşallah biri çıkıp bende yok sorun sizde demezEyvallah hocam önemli değil forum demek yardımlaşmak demek iyi geceler..
Zannetmemİyi geceler hocam teşekkür ederim inşallah biri çıkıp bende yok sorun sizde demez
Face grubuna da attım adam bende yok dediZannetmem
Flaşla baksın kameranın sağ tarafındaFace grubuna da attım adam bende yok dedi
En sagdakiler değil hocam tam kameranın üstünde benimki siz kendinizikin de yanlış yere mi baktiniz acabaFlaşla baksın kameranın sağ tarafında
Tam aynı yerde mi hocam dikkatli bakar mısınızEn sagdakiler değil hocam tam kameranın üstünde benimki siz kendinizikin de yanlış yere mi baktiniz acaba