Yardım Resmi note 9 pro twrp q

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.07
Telefon Modeli
Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazım redmi note 9 pro buna uygun twrp var mı yeni (MIUI 12 tr) güncellemesini flashlamak istiyorum yardımcı olabilir ek var mı

Ekli dosyalar

• SAVE_20201015_191256.jpg
    SAVE_20201015_191256.jpg
    429,8 KB · Görüntüleme: 4

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Cihazım redmi note 9 pro buna uygun twrp var mı yeni (MIUI 12 tr) güncellemesini flashlamak istiyorum yardımcı olabilir ek var mı
kardeşim mıuı 12 twrp ile kurulum yapamazsın fastboot sürümü çıkınca mi flash tool ile sıfırdan kurulum yapman lazım twrp yöntemini biz tavsiye etmiyoruz saglıklı olmuyor ayrıca hata verme ihtimali var khrulum esnasında en temizi fastboot sürümü sıfırdan tool ile kurmak

Oyla:

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim mıuı 12 twrp ile kurulum yapamazsın fastboot sürümü çıkınca mi flash tool ile sıfırdan kurulum yapman lazım twrp yöntemini biz tavsiye etmiyoruz saglıklı olmuyor ayrıca hata verme ihtimali var khrulum esnasında en temizi fastboot sürümü sıfırdan tool ile kurmak
Ota guncellemesiyle yapamaz mıyım

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Ota guncellemesiyle yapamaz mıyım
yapamazsın çünki mıuı 11 yani suanki mevcut romun v11.0.2.0 tr olmak zorunda ki olsaydı zaten otadan güncellemeyi alırdın ya mıuı 11 türkiye romunun fastboot sürümünü yükleyip otadan mıuı 12 çekecen yada mıuı 12 türkiye romunun fastboot sürümünün çıkmasını beklicen hocam baska altarnatif yok kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recovery - PitchBlack Recovery [Resmi] [Twrp] [Miatool] Sürüm Beta (Joyeuse-Curtana-Excalibur)[Türkçe] bu arada resmi twrp mevcut bununla recovery mıuı 12 versiyonu kurmayı deneyebilirsin ama sorumluluk size ait twrp ile kurulum tavsiye etmiyoruz biz stock romlarda

Oyla:
Üst Alt