- Adım
- enis
- Cihazım
- note 13 pro plu
- Konular
- 0
Arkadaş kendi acmış, nasıl açtığını sormuştumServer üzerinden 50-80 dolar arası açıyorlar
Arkadaş kendi acmış, nasıl açtığını sormuştumServer üzerinden 50-80 dolar arası açıyorlar
Global cihazlarda kendi açılma imkanı oluyor fakat çin olan cihazlarda mümkün değil yurt dışından bağlanıp server ile açıyorlar fiyatlar da bu yüzden yüksek aracı'nın aracısı oluyor normalde 30-40 dolara halledilecek bir işlem.Arkadaş kendi acmış, nasıl açtığını sormuştum
Varmı tanıdığınız pekiGlobal cihazlarda kendi açılma imkanı oluyor fakat çin olan cihazlarda mümkün değil yurt dışından bağlanıp server ile açıyorlar fiyatlar da bu yüzden yüksek aracı'nın aracısı oluyor normalde 30-40 dolara halledilecek bir işlem.
Güncelleme kanalı kapalı ne demek hocam tam olarak? Bir cihaz nasıl güncellenemez ben anlamadım. Hindistan cihazı diye Hindistan'a çıkmış ROM'u da kuramıyoruz.Sorun bende de mevcut Hindistan romu yükleyip cihazları göndermişler bu partide herkes yaşıyor güncelleme yapamayacağız Hyper Os ta çıksa yapamayacağız çünkü güncelleme kanalı kapalı ben bootloader açmak için başvuru yapmayı denedim onda da tekrar deneyiniz uyarısı çıkıyor sürekli köşeye sıkıştırdı bizi Xiaomi her zaman olduğu gibi 60 70 dolar ödeyip yetkili hesapla BL açıp sonrasında normal global rom kurmaktan başka şansımız yok maalesef![]()
Maalesef olumsuz hocamTelefona güncellenecek rom dosyasını WinRAR şeklinde dahili hafıza indiriyor ise telefon güncelleme kısmında sağ üstte üç noktaya tıklayarak güncelleme paketini seçin seçeneği seçip telefona inen WinRAR dosyasını seçerek deneyebilirsiniz güncelleme paketi seçin seçeneği çıkmıyor ise MIUI sürümü üzerine 5 defa tıklayıp özelliği aktif hale getirebilirsiniz.ikinci bir alternatif ise uygulamalar kısmından güncelleyici bulup verileri temizle yaparak tekrar deneyin.
Al benden de o kadarHiç bişey anlamadım bu videodan hocam