Resmi Miui v6 Rom ... (DESTEK)

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
arkadaşlar bütün cihazlara v5 resmi stabil rom verildi bize verilmedi açıklama olarakta 4.4.4 yada 5.0 sürümünün stabil halini bekliyoruz denildi 

şimdi oneplus one kullanıcıları olarak yeterince kendimizi gösteremediğimizi düşünüyorum bu forumda ve benim çevremde ne kadar bu telefonu kullanan varsa en.miui.com adresınde destek konusu açmış bulunuyorum yapıştırın cevabı ....

konu linki : http://en.miui.com/thread-84691-1-1.html

Yöneticilerdende bu konuyu Nanana ve Derica ya bildirmelerini rica ediyorum bakalım kaç kışı varmış miui v6 yı bekleyen

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Official olarak v6 vermeyeceklerdir hocam. Bu konu hakkında da önce açıklama yaptılar ama tabi bir geliştirici sesimizi duyarsa neden olmasın fakat bunun içinde sağlam bir kullanıcı kitlesi bunu istemeli.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam na, ailsa veya derica'ya değil de merdith'e söylemek lazım. Bu konulara o bakıyor. Yarından itibaren ayın 25'ine kadar onların tatili ve hiç biri olmayacak. Ayın 25'ine kadar konuyu canlı tutalım tatil dönüşünde eğer konu popüler ise ve ellerinden bir şey gelirse ilgileneceklerdir :)

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçmalık ya derica mesaj atmış resmi romu bekleyin felan filan hep aynı yazılar sadece beklemek odaklı resmi romlar yayınlandı hala bekliyoruz adamlar açık açık söyluyorlar eğer miui kullanacaksanız bizim ürünlerimizi alın diye hayır kaynak kodlarınıda yayınlamıyorlar saçmaladılar iyice inat ettim almayacağım aldırmayacağım keyıflerı bılır ben nasıl olsa port bir rom bulurum... zaten yakın zamanda biri yapacak haber beklıyorum ...

zaten yarın oxygen os çıkıo hemde resmi ona dönerim gibi geliyor zaten miuide şebeke sorunu var boşveeeer:)))

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Testimo' Alıntı:
Saçmalık ya derica mesaj atmış resmi romu bekleyin felan filan hep aynı yazılar sadece beklemek odaklı resmi romlar yayınlandı hala bekliyoruz adamlar açık açık söyluyorlar eğer miui kullanacaksanız bizim ürünlerimizi alın diye hayır kaynak kodlarınıda yayınlamıyorlar saçmaladılar iyice inat ettim almayacağım aldırmayacağım keyıflerı bılır ben nasıl olsa port bir rom bulurum... zaten yakın zamanda biri yapacak haber beklıyorum ...

zaten yarın oxygen os çıkıo hemde resmi ona dönerim gibi geliyor zaten miuide şebeke sorunu var boşveeeer:)))

+1 Xiaomi nereden geldiğini v6 ile unutmuş gibi görünüyor... Bizlere Xiaomi'yi tanıtan sevdiren şey cihazları değil başka marka telefonlarda da kullanabildiğimiz MIUI'ydi. Elbette sonra cihazları da sevdik ama Xiaomi hala Çin dışında çok da tanınan ve güvenilen bir marka değil. Diğer cihazlara MIUI vermeden de bu tanıtımı ve güveni sağlaması mümkün değil. Özellikle one plus one gibi mi serisi cihazların en büyük rakibi haline gelen cihazların kullanıcılarına tanıtımını yapamazsa daha fazla ilerlemesi pek de mümkün görünmüyor bence.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara' Alıntı:
Testimo' Alıntı:

+1 Xiaomi nereden geldiğini v6 ile unutmuş gibi görünüyor... Bizlere Xiaomi'yi tanıtan sevdiren şey cihazları değil başka marka telefonlarda da kullanabildiğimiz MIUI'ydi. Elbette sonra cihazları da sevdik ama Xiaomi hala Çin dışında çok da tanınan ve güvenilen bir marka değil. Diğer cihazlara MIUI vermeden de bu tanıtımı ve güveni sağlaması mümkün değil. Özellikle one plus one gibi mi serisi cihazların en büyük rakibi haline gelen cihazların kullanıcılarına tanıtımını yapamazsa daha fazla ilerlemesi pek de mümkün görünmüyor bence.

Bu şekilde davranırlarsa zaten uluslararası bir firma olmayı unutsunlar yani bütün romların kaynak kodları romdan önce yayınlanıyor kapalı beta olayını ben bunlarda ilk gördüm ...

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Ne yalan söyleyeyim herkez söylediklerinde çok haklılar.
Kısa zamanda gelen yükseliş onların kendini beğenmesine neden oldu.
Kimse kusura bakmasın ama bir Miui yazılımdan sebep gidipte cihazlarına para verecek değilim
Zaten son zamanlarda Resmi ingilizce forumlarında da bile aktif olmuyorum pek ve de uğraşmıyorum düzenlemelerle...

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Miui arayüzünü çoğu insan seviyor ama bunun için ülkelerinde servisi bile olmayan telefonlarını alacak kadar değil. En azından bir çok kişi için bu böyle. Hele ki Türkkiyedeki gibi imei durumları da varsa... Miui hos, basit ve görsel bir arayüz ama eşsiz değil. Xiaomi şu anki konumuna nasıl geldiğini unutmamalı..

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Miui yu yaklaşık 8 aydır kullanıyor.Fakat son zamanlarda anladım ki ram konusunda takılmalar ve sorunlar yasatıyor.3 gb ram olmasına ragmen ilk acılısta 2 gb ram bos olarak baslıyor.Sonrasında kullana kullana taskı temizlememe ragmen 1 gb ı anca bos bulabiliyorum.2-3 uygulamayı aynı anda calıstırabiliyor.Sonrasında hata veriyor diger uygulamları kapatmadan baska bir uygulama calıstırmıyor.Getrçekten miui arayüzü güzel fakat bu yönü cok kötü.Türkçe dil desteği de vermiyorlar.Güncellemelerde de feedback te neden cince geri dönüs yapıyoruz.Daha 5 yıl geçmesi lazım bu telefonun oturmasına.Açıkçası memnun kalmadım ben bu mi4 den.Temiz mi4 satılık pasaport kayıtlı.Alıcı arkadaslar burdan mesaj atabilirler.

Üst Alt