Soru Resmi 5 Plus Ekran Koruyucu Tavsiyesi

Kumgibi28

Külhan beyi
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şakir
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
4
Merhaba . Ekranı tam kaplayan koruyucu aldım 27.5 liraya . Ama ekranın ortasında renklenme oldu. Çok kötü görünüyor. Değiştireceğim ama ekranı tam kaplayan bir cam tavsiyesi olan var mı ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Hocam bende Alican bende bunu seçtim
n11.com'dan Xiaomi Redmi 5 Plus 3D Komple Kapatan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Bir göz at istersen ama almadım ben satıcıya da sordum bazı arkadaşlarda da olmuş olyle birşey olmaz dedi bakalım alicagim haftaya bende

Kumgibi28

Külhan beyi
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şakir
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende Alican bende bunu seçtim
n11.com'dan Xiaomi Redmi 5 Plus 3D Komple Kapatan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Bir göz at istersen ama almadım ben satıcıya da sordum bazı arkadaşlarda da olmuş olyle birşey olmaz dedi bakalım alicagim haftaya bende
Aman kardeşim bu cami alma. Benim satıcıya dedim böyle oldu. Yenisini gönderdi bunda da aynısı var. Renklenme. Çok kötü görünüyor . Tavsiye etmem paran çöp olur. Ekranı tam kapatıyor belli de etmiyor kendini ama ekranda malum renklenme oluyor. Ben AliExpress de 5D cam koruyucu buldum bakalım ondan sipariş edeceğim

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Aman kardeşim bu cami alma. Benim satıcıya dedim böyle oldu. Yenisini gönderdi bunda da aynısı var. Renklenme. Çok kötü görünüyor . Tavsiye etmem paran çöp olur. Ekranı tam kapatıyor belli de etmiyor kendini ama ekranda malum renklenme oluyor. Ben AliExpress de 5D cam koruyucu buldum bakalım ondan sipariş edeceğim

O zaman ben sizi bekliyorum hocam ona göre buraya dönüş yaparsınız

Üst Alt