MIUI romları android 8 de kaldı yani cihaz eski bir cihaz destek yok artık AOSP romlar ise daha yeni Android versiyonları sunuyor geçmek mantıklı tabiEu romdan buna geçmek mantıklı mı sizce arkadaşlar. ?
Bende eu rom yüklü ama Google Haritalar felan çalışrken batarya ısınıyor oda kasma yapıyor biraz. Acaba bataryaylamı ilgili yoksa (halen orjinal batarya mevcut) yazılım ile mi ilgili tam kestiremedim.Eu romdan buna geçmek mantıklı mı sizce arkadaşlar. ?
Ayarlar/Ana Ekran Sistemde Gezinme altından tuşları ters çevir seçeneği ile yapabilirsiniz. Eğer belirttiğim dizinde yoksa ayarlar ekranında "tuş" araması yaparak ilgili ayara ulaşabilirsiniz.Öncelikle çok teşekkür ederim bende kurulum işlemlerini yaptım ancak Miui arayüzüne alışkın olduğumdan bazı tuş ayarlarına alışamadım. Mesela sağ tarafda ki geri tşu bu romda sola geçmiş durumda. Bunu nerde değiştirebilrim acaba _?
Hocam teşekkürler, arama ile çıkmıyor ama Ayarlar içeriisnde direk olarak "Gelişmiş Ayarlar" seçeninde tuşları değiştir butonun buldum simgesi de "mi" idi. Son olarak uygulamaların tamamnın Ana Ekranda gösterme seçeneği varmı acaba, Uygulamlar listesinde Ana ekrana sürüklemek zorun kalıyorum hep?Ayarlar/Ana Ekran Sistemde Gezinme altından tuşları ters çevir seçeneği ile yapabilirsiniz. Eğer belirttiğim dizinde yoksa ayarlar ekranında "tuş" araması yaparak ilgili ayara ulaşabilirsiniz.
Nova launcher yükleyip ayarlarından açabilirsiniz hocam.Hocam teşekkürler, arama ile çıkmıyor ama Ayarlar içeriisnde direk olarak "Gelişmiş Ayarlar" seçeninde tuşları değiştir butonun buldum simgesi de "mi" idi. Son olarak uygulamaların tamamnın Ana Ekranda gösterme seçeneği varmı acaba, Uygulamlar listesinde Ana ekrana sürüklemek zorun kalıyorum hep?