Yardım Resetleme hk.

Kaptancusto26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezgin
Cihazım
Note 13 pro +
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hypeos 2.0.209.0
Telefon Modeli
Resmi note 13 Pro +
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba. Telefon niye 13 pro+. Hypros u guncellemedi ve bikaç uygulama acilmasinda sorun vardı buradan yazmıştım. Bi arkadaş wipe data ile sorun çözülür demiş yaptım ve telefondaki herşey gitti ve güncelleme olmadı. Telefondaki leri nasıl geri getirebilirim. Son yedekleme dün gözüküyordu ama hiçbişey geri gelmedi. Acil yardım lütfen. Telefon kaçak ve global

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Herkese merhaba. Telefon niye 13 pro+. Hypros u guncellemedi ve bikaç uygulama acilmasinda sorun vardı buradan yazmıştım. Bi arkadaş wipe data ile sorun çözülür demiş yaptım ve telefondaki herşey gitti ve güncelleme olmadı. Telefondaki leri nasıl geri getirebilirim. Son yedekleme dün gözüküyordu ama hiçbişey geri gelmedi. Acil yardım lütfen. Telefon kaçak ve global
Wipe data verileri silmek hocam sıfırlamicaktınız. Uygulama açılma sorunları çözülür ama güncelleme için tekrar kayıt gerekir. Mi hesap ve google hesaplarınızı kurun numaralarınız gelir google fotoğraflarda eski fotoğraflarınıza erişebilirsiniz.

Oyla:

Kaptancusto26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezgin
Cihazım
Note 13 pro +
Konular
2
Wipe data verileri silmek hocam sıfırlamicaktınız. Uygulama açılma sorunları çözülür ama güncelleme için tekrar kayıt gerekir. Mi hesap ve google hesaplarınızı kurun numaralarınız gelir google fotoğraflarda eski fotoğraflarınıza erişebilirsiniz.
Hocam sen yap dedin bende yaptım. Sıfırlama olur deseydın keşke yapmazdım. Uygulamalar açılıyor ama hyoeris gene yüklenmedi. Şimdi imei gitmismidir

Oyla:

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Hocam sen yap dedin bende yaptım. Sıfırlama olur deseydın keşke yapmazdım. Uygulamalar açılıyor ama hyoeris gene yüklenmedi. Şimdi imei gitmismidir
Gitmez *#06#* tuşla hocam uygulama sorunu için dedim ben onu

Oyla:

sabri19866

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabri
Cihazım
Redmi Note 12S
Konular
2
Arkadaşlar bendede bir sorun var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Xiaomi 14 ultra çift hat kullanmaktayım.mesaj göndermek istediğimde sadece tek hat seçeneği çıkıyor.Diğer hattı seçemiyorum.Whatsapp ta bir problem yok.Sizce bunun nedeni ne olabilir??

Oyla:
Üst Alt