Replika mi note....

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi8 lite
Konular
9
arkadaşlar çinden yeni getirttiğim xiaomi mi note telefonuma türkçe rom yükleyemedim. sitenizi fazlası ile takip edip bir çok deneme yapmama rağmen. en son telefonun içine gömülü olan cpu-z programını görüp açtığımda hep orjinal bildiğim telefonumun normalde olması gerektiği gibi işlemcinin en üst satırda snapdragon 801 olarak görüldüğü ancak bi sonraki satırda mediatek mtk işlemciye ait olduğunu bildiğim arm contex a7 olduğunu farkettim. (eğer yanlışım varsa düzeltin)
şimdi sizden ricam ben bu telefona türkçe rom olarak ne atmam gerekiyor. bana bi yardımcı olsanız. maalesef telefon ile google playa giremiyorum. ayrıca gps muhtemelen çin romu mevcut olduğu için çalışmıyor. ve en büyük sorun bana göre data veriyi yani 3g yi kullanamıyorum. sürekli edge olduğundan kanı arabası gibi....

cpu-z ekran görüntüsü aşağıdadır. yardımlarınız için şimdiden tskler....

http://hizliresim.com/l7X6Wb

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
merhaba

ben bilerek mi3 ün replikasını aldım ve üzerinde çok uzun uğraştım
bilindik marka replikalarda üretici ve romlar çokça olduğundna ve pirayasa da bu konuda baya uzman olmuş kişiler replikalar için çalışıyor ve paylaşım yapıyor.
ama asıl büyük kaynak tabiki needrom sitesi

şimdi

ben de senin gibi çindeki rom u siler yerine uygun rom koyarım dedim ama osp dahil uygun rom bulamadım
nerden baksan +100 tane çöznürlük ve ekran driver ı aynı/farklı romları da denesem 1 adet uyan buldum ve onda da şunu gördüm
fm radyo var gözüküyor yok
gps var gözüküyor yok
.. bir sürü şey yok
satan kişi konuşmada sorunsuz demişti ama heralde ben uğraşırken konuşma kısmınıda bozduğum için artık konuşmuyorda cihaz

çalışan sadece wifi bağlantısı ve android kısmı

gaps kurmaya çok çalıştım. ama maalesef google ın bazı uygulamaları çalışırken özellikle store uygulaması ve ana kaynak dosya framework sürekli kırılıp çalışmıyor idi ve ekrana bir blokaj hata butonu sadece çıkıyor idi
bende artık vaz geçtim

eğer sen benim gibi anakart dahil açıp kurcalamadı isen.. tlf olarak (gsm) bir şekilde devam et veya internet ihtiyacı olmayan ama android kullanmak isteyen birine verebilirsin

veya ufak oyun tableti olarak kullanırsın

http://www.needrom.com/download/rom-xiaomi-note-hm-note-1w-fake-mt6582-960x540/

adresde bir paylaşım var ama emin olmadan veya mevcut yedeği almadan işe kalkışma

yedeği de flash tool veya fastboot gibi aşamalardan yani cihazın recovery si açılmamasını düşünerek yedek al.

bu arada extra bir açıklama
birçok cihaz rom denemeleri esnasında kapanıyor ve fastboot vs de açılmıyor. flash layamıyorsuznu rom unuz dahi olsa
cihazın resetlenmesi gerekiyor ki birçok cihazın reset i anakart üzerinde ve dışardan müdahele edilmicek şekildedir

replika mi3 den.. ayrıca tamamen bozduğum (6572) redmi note dan baya öğrnemiş oldum.

cihazınızın gerçek ekran çöznürlüğünü çalıştırabiliyorsanız ekran çözünürlük programları veya... antutu benchmark tets leri yaparken ekran çözünürlüğünü ekrana yansıtır. ordan görebilirsiniz

cıhazınızı mtk drooid tools ile de detaylı inceleyip her türlü yedeği de alınız

mi cihazlarını replikaları için uyumlu mi rom u yoktur. tema ile bezenmiş ve birçok ayarı kısıtlanmış farklı rom lar vardır. bulabileceğiniz en uygun rom d bu cihazlara aosp rom lar olabilir
buna dikkat edin

dikkatli olalım

Oyla:

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi8 lite
Konular
9
TosunPASA' Alıntı:
merhaba

ben bilerek mi3 ün replikasını aldım ve üzerinde çok uzun uğraştım
bilindik marka replikalarda üretici ve romlar çokça olduğundna ve pirayasa da bu konuda baya uzman olmuş kişiler replikalar için çalışıyor ve paylaşım yapıyor.
ama asıl büyük kaynak tabiki needrom sitesi

şimdi

ben de senin gibi çindeki rom u siler yerine uygun rom koyarım dedim ama osp dahil uygun rom bulamadım
nerden baksan +100 tane çöznürlük ve ekran driver ı aynı/farklı romları da denesem 1 adet uyan buldum ve onda da şunu gördüm
fm radyo var gözüküyor yok
gps var gözüküyor yok
.. bir sürü şey yok
satan kişi konuşmada sorunsuz demişti ama heralde ben uğraşırken konuşma kısmınıda bozduğum için artık konuşmuyorda cihaz

çalışan sadece wifi bağlantısı ve android kısmı

gaps kurmaya çok çalıştım. ama maalesef google ın bazı uygulamaları çalışırken özellikle store uygulaması ve ana kaynak dosya framework sürekli kırılıp çalışmıyor idi ve ekrana bir blokaj hata butonu sadece çıkıyor idi
bende artık vaz geçtim

eğer sen benim gibi anakart dahil açıp kurcalamadı isen.. tlf olarak (gsm) bir şekilde devam et veya internet ihtiyacı olmayan ama android kullanmak isteyen birine verebilirsin

veya ufak oyun tableti olarak kullanırsın

http://www.needrom.com/download/rom-xiaomi-note-hm-note-1w-fake-mt6582-960x540/

adresde bir paylaşım var ama emin olmadan veya mevcut yedeği almadan işe kalkışma

yedeği de flash tool veya fastboot gibi aşamalardan yani cihazın recovery si açılmamasını düşünerek yedek al.

bu arada extra bir açıklama
birçok cihaz rom denemeleri esnasında kapanıyor ve fastboot vs de açılmıyor. flash layamıyorsuznu rom unuz dahi olsa
cihazın resetlenmesi gerekiyor ki birçok cihazın reset i anakart üzerinde ve dışardan müdahele edilmicek şekildedir

replika mi3 den.. ayrıca tamamen bozduğum (6572) redmi note dan baya öğrnemiş oldum.

cihazınızın gerçek ekran çöznürlüğünü çalıştırabiliyorsanız ekran çözünürlük programları veya... antutu benchmark tets leri yaparken ekran çözünürlüğünü ekrana yansıtır. ordan görebilirsiniz

cıhazınızı mtk drooid tools ile de detaylı inceleyip her türlü yedeği de alınız

mi cihazlarını replikaları için uyumlu mi rom u yoktur. tema ile bezenmiş ve birçok ayarı kısıtlanmış farklı rom lar vardır. bulabileceğiniz en uygun rom d bu cihazlara aosp rom lar olabilir
buna dikkat edin

dikkatli olalım

açıklama için tskler....

Oyla:

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi8 lite
Konular
9
cihaz bana 380 dolara gelmişti. ancak aldığım arkadaşa söyledim. nasipse diğer çin ziyaretinde orjinalini getirecek. inşaallah yeni gelecek olana orada türkçe romunu attırtıp getirteceğim. yani bir kaç ay daha beklemiş olacam xiaomi mi note için..... ::)

Oyla:
Üst Alt