Soru Renk şeması doygun mod

mustafa.t

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco x8 pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar mi 13 lite telefonumdan poco x8 pro ya geçtim bataryadan ötürü fakat çözmek istediğim bir konu var renk şemasına girdiğimde doygun mod ile kullanıyordum tüm Xiaomi telefonlarımı gözüm çok alıştı fakat poco x8 pro da doygun mod yok olan bir rom varmı acaba ben ilk başta qualcom telefonlarda galiba açılıyor sanmıştım fakat mi 15 t pro da doygun mod var oda meditek işlemci kullanıyor Xiaomi bunu büyük ihtimalle ekran yanması sorununun önüne geçmek için yapiyor fakat ekran umrumda değil ben renklerimi geri istiyorum. Lütfen yardım edin

mustafa.t

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco x8 pro
Konular
1
P3 e ayarliyorum ekranı kapatıp açınca eski ayarlara geliyor.

HiddeNKinG46

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.395

mustafa.t

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco x8 pro
Konular
1
Cihaz kabul etmiyor olabilir hocam ona yapacak bir şey cihazın desteklemesi laızm o özelliği
Cihazın ekranı o kadar güzel oluyor ki ekran 3 4 defa kapatıyorum eski haline dönüyor bunu niye böyle ayarlamislar telefon gözümde 10 dan 1 e düştü resmen

baran452444

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
94
Cihazın ekranı o kadar güzel oluyor ki ekran 3 4 defa kapatıyorum eski haline dönüyor bunu niye böyle ayarlamislar telefon gözümde 10 dan 1 e düştü resmen
Cihazı rootlarayarak renk modülleri deneyebilirisiniz

mustafa.t

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco x8 pro
Konular
1
Arkadaşlar cihaza root atmadan sorunu çözdüm minimal abd programını pc ye indirip telefondan hata ayıklamayı aktif ediyoruz sonrasında cihazı görmesini sağlayıp adb shell settings put system screen_optimize_mode 2 bu kodu pc den girip enter yaptıgımızda sorun çözülüyor doygun mod aktif oluyor renk şemasında görünmüyor fakat renkleri canlı şekilde kullanabiliyorsunuz poco kullanıcıları bu yöntemi deneyebilir geminiye bu sorunu sorarsanız adım adım anlatarak yaptırıyor hayırlı günler dilerim.