Haber Rengarenk Xiaomi Mi 5'in perakende kutusu sızdı[bu sefer gerçek kutu olma ihtimali yüksek]

Çinli şirket Xiaomi, hızla yükselerek dünyanın en büyük beş telefon üreticilerinden biri haline geldi. Xiaomi, telefonlarını çoğunlukla Çin ve birkaç diğer Asya pazarlarında satışa sunuyor. Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'da cihazlarını resmi olarak satmayan şirketin bu başarısı, tamamen Asya bölgesinden ibaret.

Batı'da büyük ölçüde duyulmamış olan bu dev şirket 2016 için amiral gemisi telefonu Xiaomi Mi 5’i tanıtmaya hazırlanıyor. Eğer Xiaomi planlarında bir değişiklik yapmaz ise 24 Şubat tarihinde sıradaki amiral gemisini tanıtacak. Xiaomi Mi5 2016’nın merakla beklenen en iyi akıllı telefonları arasında yer alıyor.

Şimdiye kadar bu cihaza ait birçok sızıntı görsel ve teknik bilgiye şahit olmuştuk. En son kutusu içinde görüntülenmiş ancak şirketin geleneksel geri dönüşümlü kahverengi kutu tasarımından vazgeçtiğini ve kutusunun gerçek olmayabileceğini sizlere belirtmiştik. Yeniz sızdırılan Xiaomi Mi 5 perakende kutusu, telefonun dört farklı renk sürümlerinin olacağını gösteriyor. Kutu üzerinde mavi, beyaz ve siyah altın renklerinde Xiaomi Mi 5 görülüyor.

Eğer bu görüntüler gerçek ise cam ve metal çerçeveye sahip yuvarlak kenarları ile çok şık gibi görünüyor. Özelliklere gelince Xiaomi Mi 5, 5-inç FHD 1080p ekran, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama gibi özellikler ile bekleniyor. Kaputun altında, dört çekirdekli Snapdragon 820 yonga seti bulunacak. Diğer olası özellikleri arasında 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, 4000mAh pili, parmak izi tarayıcı ve Hi-Fi ses yer alıyor.

aşağıda sızdırılan Xiaomi Mi 5 perakende kutusunu inceleyebilirsiniz.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

kaynak:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam o ikinci SIM'in işareti iki parça. O ne anlama geliyor?
Aslında 3 tane SIM işareti var. Üst üste olanlar internet bağlantılarını gösteriyor diyeceğim, ama wifi bağlı. Wifi bağlıyken data otomatik kapanmıyor muydu?

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Hadi bakalım buyurun aman ona benzemesin aman buna benzemesin. Adamlar iki gorselle kafamizi karıştırdı bile :) . Bari birisi çıkıp aciklasa da telefonu elimize aldığımızda ogrenmesek. Bu arada fiyatlar hakkında henüz bir haber yok ama sanırım biraz yüksek olacak gibi. Daha önceden 2499 yuan gibi bisi olur demiştim ama tamda hatırlayamadım. İnşallah elimize yakışan butcemize uyan ulaşması kolay bisey olur. Mi4c beni sevmedi sanırım . Bugün bir fotoğraf cekeyim dedim görüntü formatını degistirdim 4:3 yaptım kamera durduruldu hatası aldım. Ayarları sifirlayinca düzeldi. Yanı mi5 seni 4 gözle bekliyorum. :) Malum gözlük var. :P

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
24 Şubat tanıtım tarihi de kesinleşti.

Gönüldaş

Üye