Yardım Rehberimde bana ait olmayan numaralar var

FthShhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global v11.0.5.0
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, rehberimde tanıdığım birinin rehberindeki numaralar görünmeye başladı. Birkaç kere oldu sildim(azda değil 1000 küsur) fakat en son sildiğimde onun rehberinden de silinmiş. Telefonlarımızda herhangi bir ortak google/mi hesabı yada facebook/instagram/telegram vs. kullanımı olmadı. Bluetooth eşleşmesi de söz konusu değil ama nedenini anlamadığım bir şekilde o hangi numarayı eklerse benim rehberimde de beliriyor. Silemiyorum da artık çünkü önemli numaraları olduğunu söyledi. Bu konuda araştırma yaptım ama hiç bir çözüm yolu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
26
Zamaninda benim de başıma gelmişti. Yurtdışından ilk cihazim geldi dayima içindeki hesabi kaldirma cihaz kapanır falan demisler bilmiyoruz bizde tamam dedik. Galeriye girdim bine yakin foto telin hafizasi zaten 16gb sildim hepsini. Dayimdaki fotolarin tümü de gitmiş. Baya sıkıntı olmuştu :D Neyse hikaye anlatiyorum burada :D bence clouda bakın ondan kaynakli olması lazım esitlemeyi kullanmiyorsaniz onu kapatirsaniz da çözülebilir.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Ayarlar altında yer alan hesaplar ve eşitleme ayarları içerisinden rehber eşitlemensi yapılan hesaplarını kontrol ediniz. Arkadaşınıza ait olan hesabı bulduğunuzda hesabı cihazdan kaldırmanız yeterli olacaktır.

Oyla:

FthShhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar altında yer alan hesaplar ve eşitleme ayarları içerisinden rehber eşitlemensi yapılan hesaplarını kontrol ediniz. Arkadaşınıza ait olan hesabı bulduğunuzda hesabı cihazdan kaldırmanız yeterli olacaktır.

Eşitleme yapılan herhangi başka bir cihaz veya hesap yok benim hesabım dışında. İşin garibi de o zaten ikimizin arasında herhangi bir bağlantı hiç olmadı. Telefonu ver iki dakika Facebok'a gireyim bile demedik hiç.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam bu rastgele olacak bir şey değil. Tanıdığınız mutlaka daha önceden kendi hesabını sizin telefonunuzda açmıştır. Bu hesap ya Mi hesabı ya da Gmail hesabı'dır. Senkronizasyondan dolayı böyle. Senkronizasyon olmasa onun numaraları sizde gözükemez ya da siz sildiğinizde ondan silinemez.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
26
Sebebini bulamiyorsaniz telefonunuzdaki dosyalarin yedegini alip sifirlamanizi öneririm

Oyla:

FthShhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu rastgele olacak bir şey değil. Tanıdığınız mutlaka daha önceden kendi hesabını sizin telefonunuzda açmıştır. Bu hesap ya Mi hesabı ya da Gmail hesabı'dır. Senkronizasyondan dolayı böyle. Senkronizasyon olmasa onun numaraları sizde gözükemez ya da siz sildiğinizde ondan silinemez.
Şimdi onun telefonunda benim numaralarım yok ama onun numaraları benim rehberimde görünüyor. Hangi telefonda vardır bu sorun onunkinde mi bende mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sebebini bulamiyorsaniz telefonunuzdaki dosyalarin yedegini alip sifirlamanizi öneririm
En olmadı öyle yapacağım artık sorunu tam olarak bilmediğim için de başka çözüm yolu bulamadım. Teşekkür ederim..

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Şimdi onun telefonunda benim numaralarım yok ama onun numaraları benim rehberimde görünüyor. Hangi telefonda vardır bu sorun onunkinde mi bende mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En olmadı öyle yapacağım artık sorunu tam olarak bilmediğim için de başka çözüm yolu bulamadım. Teşekkür ederim..
Sizin telefonda sorun var. Aslında sorun da denmez buna. Karşı taraftaki kişi üstte belirttiğim gibi gmail ya mi account'unu sizde açmış/açık unutmuş. Bir senkronizasyon mevzusu söz konusu.

Oyla:

TaLHa4203

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı
Konular
5
Daha çok gmail üzerinden oluyor. Benimde başıma gelmişti. Kişiler > Arama barının altında dropdown olacak oraya basıp kişilerin kayıt olduğu yeri seçebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt