Yardım Rehberim farklı telefonda çıkıyor

MetehanBayhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi Room 20.5.29
Telefon Modeli
Mi 6X
Bootloader Kilidi
Açık
Kardeşim redmi note 4 kullanıyor bende mi 6x var mi hesapları farklı google hesapları farklı ama benim rehberim kardeşime de gidiyor nasıl çözebilirim?

MetehanBayhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Konular
3
Arkadaşlar kardeşim telefonuna format attım ve yeni bir google hesabı ve mi hesabıyla giriş yaptım kişileri e posta adresinden içe aktar seçeneğine geldim yine benim rehberimde olan numaralar var çok sinirimi bozmaya başladı ben bunu nasıl düzelticem

Ekli dosyalar

• IMG_20200606_180549.jpg
    IMG_20200606_180549.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 3
Oyla:

MetehanBayhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Konular
3
Teknik ve teorik olarak mümkün değil. Farklı bir mail hesabı ile artık kişilerin gelmesi imkansız.
Zaten yeni bir mail hesabı açtı iseniz teorik olarak bu hesapta hiçbir kişi olmamalı idi. O halde neden kişileri e posta adresinden içe aktar seçtiniz? Mantıken olmayan kişileri içe aktarma nedir? Burasını hiç anlamadım.
Eski mi hesabını silmediyseniz mi hesabından kişiler geliyor olabilir nihayetinde simkart aynı.
Telefondaki bir yedeği çağırıyor olmayasınız. Hatta CSB mi CBS mi diyorlar ne diyorlar öyle bir şeymi diyede huylanmadım değil. drunk~~
Aktarma seçeneğini denemek amaçlı seçtim önceden yaptığımda da çıkıyordu bendeki numaralar çünkü. Eski mi hesabını sildim yenisinde de numara yok

Oyla:

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Sizin kaydetmiş olduğunuz numaralarınız kardeşinize verdiğinizde hesabı silmeden hesap eklediyse kardeşiniz senkronize yoluyla onun hesabada geçmiş olabilir. Kardeşinizin Google hesabından kişiler bölümüne giriş yapın ve size ait olan numaraları silin.

Oyla:

MetehanBayhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Konular
3
Yukarıda attığım ekran görüntüsünde en alttaki sil seçeneğinden tümünü seçip sildim şuan çözülmüş gibi görünüyor umarım tekrarlamaz.
Ben kendi google hesabımdaki yedeği de sildim

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Eşime xiaomi aldıgım zaman , note5 telefonu anneme verdim ve farklı bir mail adresi var tabiki ( eşimle hiç alakalı değil , bende note5i hiç kullanmadım ) ve ne alakaysa benim kişi listem note5de gözüktü. Note5 benim değil mail adreside annemin akıllı telefon için açtıgım bir mail adresi ve ne alakaysa hiç kullanmadıgım telefonda benim kişi listem çıktı yani Mi hesabıyla alakalı değil , google nasıl ilişkilendiriyorsa bir şekilde bir biriyle bağlantılı buluyor maili onun kişi listesinide oraya kopyalıyor olabilir.. Bu bahsettiğim olayda 1 haftalık bir olay.

Oyla:

MetehanBayhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Konular
3
Eşime xiaomi aldıgım zaman , note5 telefonu anneme verdim ve farklı bir mail adresi var tabiki ( eşimle hiç alakalı değil , bende note5i hiç kullanmadım ) ve ne alakaysa benim kişi listem note5de gözüktü. Note5 benim değil mail adreside annemin akıllı telefon için açtıgım bir mail adresi ve ne alakaysa hiç kullanmadıgım telefonda benim kişi listem çıktı yani Mi hesabıyla alakalı değil , google nasıl ilişkilendiriyorsa bir şekilde bir biriyle bağlantılı buluyor maili onun kişi listesinide oraya kopyalıyor olabilir.. Bu bahsettiğim olayda 1 haftalık bir olay.
Mail hesabını değiştirdim mi hesabını da değiştirdim ne olur ne olmaz diye format atarken zaten bütün rehberi silip atmıştım fazla numara yok diye bir deftere yazdım onları umarım tekrarlamaz.

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Annem kullanacagı için fazla dert etmedim rehberimi silip annemin kişi listesini yükleyip verdim ama niye yaptı neden yaptı bilemiyorum ama dediğim gibi hiç kullanmadıgım bir telefona kişi listem gitti , tek bağlantımda annemin mailini ben açtım başka bir bağlantı yok..

Oyla:

MetehanBayhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi Mi 6X
Konular
3
Annem kullanacagı için fazla dert etmedim rehberimi silip annemin kişi listesini yükleyip verdim ama niye yaptı neden yaptı bilemiyorum ama dediğim gibi hiç kullanmadıgım bir telefona kişi listem gitti , tek bağlantımda annemin mailini ben açtım başka bir bağlantı yok..
Çok saçma ve gereksiz birşey bir başkasının telefonundan Google hesabına acil de olsa girmem artık kardeşim veya anneme gitmesi sorun değil yarın bir gün başkalarına da gitmesin

Oyla:
Üst Alt