Yardım Rehbere kaydetme sorunu

• Konbuyu başlatan gkhnse
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 27K

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
merhaba,
bende mi hata var yoksa bir püf nokta mı var bulamadım. forumda da aradım daha önce soruldu mu diye bulamadım.
aradığım veya gelen çağrının numarasını rehbere kaydedemiyorum. üzerine basılı tuttuğumda kaydet çıkmıyor. numarayı düzenle diyorum, altta o numara ile yaptığım son görüşme çıkıyor. fakat numaranın sonuna bir rakam ekliyorum bu sefer altta hemen rehbere ekle, yeni kişi çıkıyor. rom ile ilgili bir hata mı acaba?
teşekkürler

mi4c - 6.3.10 Haftalık Yapı.

tualtuana

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
11
Not defteri açıp yazın, veya msj yazın geri döndüğünüzde taslak kaydeder, veya google yazın daha sonra geçmiş kısmından kopyalayıp yapıştırırsınız

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Led Zeppelin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
E G
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Kayıtlı olmayan birinden mesaj gelince bu numarayı nasıl kaydediyoruz arama vs. yapmadan ? Numaranın yanında Telefon işareti var, başka da seçenek sunmuyor.

Oyla:

Scorpion47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 5 pro
Konular
1
Peki yeri gelmişken bende şunu sorayım (bununla ilgili tam değil ama yakin): Biri ile telefonda konuşurken başkasının telefon numarasını ondan istiyoruz o da bize söylerken numarayı kodluyoruz. Konuşma bittikten sonra ekrana dönüp o kodladığımız numarayı ya ariyacak yada kaydedecekken pufff! Numara uçuyo:)) Kaç defa başima geldi. Acaba ben de bişeyi gözden mi kaçırıyorum???

Hocam o yazdığınız arama ekranı olduğu için olumsuz oluyor, oradan arama ekleyebilirsiniz sadece... Siz telefon ekranına yazacaksınız numarayı o da menü tuşuyla geliyor, sonrada bildiğiniz gibi kaydediyorsunuz yeni kişi ... iyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayıtlı olmayan birinden mesaj gelince bu numarayı nasıl kaydediyoruz arama vs. yapmadan ? Numaranın yanında Telefon işareti var, başka da seçenek sunmuyor.

numaraya tıklayın hocam...

Oyla:

Led Zeppelin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
E G
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Maalesef denediğimde işe yaramamıştı. Bende xiaomi.eu rom var, sürümü 10.3.1 mi note 3. Telefon ibaresi dışında her yere tıklamıştım.
Ekleme: Şimdi işe yaradı. Kendime sms atarak denedim.

Çok teşekküler :)

Oyla:
Üst Alt