Yardım rehbere ekleme isim hep uzun diyor ?

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Sa rehbere isim kaydetcem sürekli çok uzun diyor bu konuda ne yapabilirim Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Rehber ayarları kişileri içe dışa aktar oradan sim karta aktar yapıyorum 250 kişi aktarabiliyorsun diyor bende 50-60 kişi var ama hepsini aktarmiyor

sim araç uygulamasını kullanarak yedek rehbere girip sim karta yükle seçeniğinden yapabilirsin sorunsuz atması lazım.

Oyla:

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
Açılın ben doktorum!
Aktaramadığın kişiler hep aynımı bi bak, eğer öyleyse yazı karakteri sorunu olabilir.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet aynı kişiler gerçi ben Google hesabını kullanıyorum sim karta aktarayım dedim hepsini aktarmadi kişi adlarida küçük ama aktarmadi türkçe karakterlerden olabilirmi aktarmama sebebi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evet aynı kişiler gerçi ben Google hesabını kullanıyorum sim karta aktarayım dedim hepsini aktarmadi kişi adlarida küçük ama aktarmadi türkçe karakterlerden olabilirmi aktarmama sebebi
6 senedir sim kart kullanmıyorum. Bu yüzden net bir cevap değil ama bir fikir verebilirim belki.
Sim kartlar rehber konusunda çok kısıtlıdır. Mesela bir kişinin 2 telefonu varsa, mail adresi varsa, takma ismi varsa, şirket ismi varsa, adresi varsa, konumu varsa v.s. v.s bunların hiçbiri sim karta aktarılmaz. Standart alfabe dışındaki karakterler de sorun çıkartabilir. Yanlış hatırlamıyorsam, isimdeki 11 yada 12 karakterden sonrasını da almaz.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt