Yardım rehbere ekleme isim hep uzun diyor ?

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Sa rehbere isim kaydetcem sürekli çok uzun diyor bu konuda ne yapabilirim Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sa rehbere isim kaydetcem sürekli çok uzun diyor bu konuda ne yapabilirim Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Sim kapasitesi uzun isimleri kabul etmez. Rehberinizi Google kişilere kaydetmenizi tavsiye ederim.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chatin_62 teşekkür ediyorum hocam cevap için

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Sim kapasitesi uzun isimleri kabul etmez. Rehberinizi Google kişilere kaydetmenizi tavsiye ederim.

chatin_62 hocam Sim karttaki numaralarımı gmail epostama nasıl alabilirim Red Mi note 3 pro kullanmaktayım paylaşırmısınız öğrenmek isterim de

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
chatin_62 hocam Sim karttaki numaralarımı gmail epostama nasıl alabilirim Red Mi note 3 pro kullanmaktayım paylaşırmısınız öğrenmek isterim de
1 . yöntem, rehbere girip menü tuşuna basarak ayarları açın. Ice/dışa aktar seçeneği ile vcf uzantılı olarak rehberin yedeğini alın. Bu dosya telefonun dahili hafızasına kopyalanacaktır. Bu dosyayı bilgisayara kopyalayıp yada kendinize mail atıp, bilgisayardan gmail'i açın. Sol üst köşeden Kişileri seçip içe aktar seçeneğini seçerek bu dosyayı gösterin. Kişiler böylece Google kişilere aktarılmış olacak. Telefondaki senkron açıksa anında telefonunuzda da görebilirsiniz.
2 . yöntem, oğlumun yazdığı şu uygulama ile sim kart kişilerin yedeğini alın. Sonra geri yükleme yapın. Geri yükleme yaparken kişileri nereye geri yüklemek istediğinizi soracak. Google'ı seçin.

Bu arada aklınızda bulunsun. Telefondan yada bilgisayardan yaptığınız tüm silme, ekleme, düzenleme işleri anında senkron olacaktır. Yani telefonda birini silerseniz bu Google'dan da silinecektir. Yada bir numarayı değiştirirseniz Google'da da değişecek.
Ayrıca telefondan yine rehber ayarlarından görünüm ayarlarına girip sadece Google hesabını seçerseniz rehberde sadece Google kişiler görünür ve telefonda 1'den fazla kişi oluşmaz.

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
1 . yöntem, rehbere girip menü tuşuna basarak ayarları açın. Ice/dışa aktar seçeneği ile vcf uzantılı olarak rehberin yedeğini alın. Bu dosya telefonun dahili hafızasına kopyalanacaktır. Bu dosyayı bilgisayara kopyalayıp yada kendinize mail atıp, bilgisayardan gmail'i açın. Sol üst köşeden Kişileri seçip içe aktar seçeneğini seçerek bu dosyayı gösterin. Kişiler böylece Google kişilere aktarılmış olacak. Telefondaki senkron açıksa anında telefonunuzda da görebilirsiniz.
2 . yöntem, oğlumun yazdığı şu uygulama ile sim kart kişilerin yedeğini alın. Sonra geri yükleme yapın. Geri yükleme yaparken kişileri nereye geri yüklemek istediğinizi soracak. Google'ı seçin.

Bu arada aklınızda bulunsun. Telefondan yada bilgisayardan yaptığınız tüm silme, ekleme, düzenleme işleri anında senkron olacaktır. Yani telefonda birini silerseniz bu Google'dan da silinecektir. Yada bir numarayı değiştirirseniz Google'da da değişecek.
Ayrıca telefondan yine rehber ayarlarından görünüm ayarlarına girip sadece Google hesabını seçerseniz rehberde sadece Google kişiler görünür ve telefonda 1'den fazla kişi oluşmaz.

elinize sağlık hocam teşekkür ediyorum

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Hocam ben şimdi tüm sim numaraları sildim google hesabımı kullanıyorum fakat whatsapta olmayan kişilerim var onları nasıl eklicem yani whatsaba giriyorum yanında davet et diye link çıkıyor halbuki onlarında whatsapları var ama şöle bir resim koyuyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-07-28-00-26-26_com.whatsapp.png
    Screenshot_2016-07-28-00-26-26_com.whatsapp.png
    173 KB · Görüntüleme: 20
Oyla:

satilikaraba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes
Cihazım
lg g3
Konular
0
telefon hafizasina veya google hesabina kaytedince istedigin kadar uzun girebiliyorsun. rehber ayarlarindan yapacaksin veya kaydederken sorunca telefon rehberi diceksin.

satılık araba sitesinden gönderildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
Bende mi 5 kullanıyorum kişileri sim karta aktarıyorum ama hepsini aktarmiyor nedeni ne olabilir

Oyla:
Üst Alt