Yardım Rehber Sorunu !!!

Emrecolakx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi a2 (6x)
Konular
1
:@Arkadaşlar kanser olacağım yardımcı olun bu rehberdeki kilişiler 2 şer 3 er tane görünür bu ne biçim bi saçmalık duzeltemiyorum yardımcı olun

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
:@Arkadaşlar kanser olacağım yardımcı olun bu rehberdeki kilişiler 2 şer 3 er tane görünür bu ne biçim bi saçmalık duzeltemiyorum yardımcı olun
Rehber ayarlara girip aynı kişileri birleştirin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

cemodinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Rehber ayarlarına nereden ulaşıyoruz

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
böyle bir menü mi A2 de yok rehber ayarlarında. sizin sürümünüz yada cihazınız nedir ?
sağda 3 nokta var ona bas görünümü özelleştir bas orada tüm kişiler yerine seçmek istediğini seç kaydet rehberde whatsap ve numara ayrı ayrı göstermiş bilgisayardan google girip google account yaz gmail şifreni gir rehberi oradan da birleştirebilirsin eski sürümlerde vardı yenılerde bu sorun yok sen dedıklerımı dene bakalım yoksa uygulama onerıcem

Oyla:

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
sağda 3 nokta var ona bas görünümü özelleştir bas orada tüm kişiler yerine seçmek istediğini seç kaydet rehberde whatsap ve numara ayrı ayrı göstermiş bilgisayardan google girip google account yaz gmail şifreni gir rehberi oradan da birleştirebilirsin eski sürümlerde vardı yenılerde bu sorun yok sen dedıklerımı dene bakalım yoksa uygulama onerıcem
sağda 3 nokta var ona bas görünümü özelleştir bas orada tüm kişiler yerine seçmek istediğini seç' demişsin boyle sekmeler cihazda yok? önerdiğin uygulama nedir ?

Oyla:
Üst Alt