Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annemde Redmi Note 8, bende de Redmi Note 8 Pro var. İki telefonu da yeniden başlattığınızda SİM numaraları kısaltılmış şekilde telefona tekrar yükleniyor. Her numaradan 2 belki 3 tane oluyor. 3. part uygulamayla sorunu çözemedim ve gerçekten bu durumdan çok sıkıldım. 150 numara var oluyor 300-350 tane. Hepsini geçtim özenli şekilde kaydediyorum tekrar berbat oluyor. Eski bir Mi6 kullanıcısıyım ama bu sorun yüzünden Xiaomi'den çok soğudum. Halledemezsem değiştirmeyi ve Realme'ye geçmeyi düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Güvenlik - Veri kullanımı - Veri kullanımını kısıtla - 3 nokta bas - Arkaplan ağ bağlantısı -Google Kişiler Senk. kısıtlandı. / Sistem uygulama kısmına gir: Kısıtlandı.
Güvenlik - Veri kullanımı - Veri kullanımını kısıtla - 3 nokta bas - Arkaplan ağ bağlantısı -Google Kişiler Senk. kısıtlandı. / Sistem uygulama kısmına gir: Kısıtlandı.
Hocam rehberi senkronize kapatmak geçici çözüm bazı uygulamalar da görmez yada cihaza fabrika ayarlarına döndürdü nuz 50 bin kişi olarak geri yüklerseniz 1 ay boyunca uğraşır siniz kesin çözümü var bunun geçici çözümleri ile uğraşmayın aynı zamanda general Mobile kullanıcısyim telefon değiştirmekle sorun çözülmüyor birden fazla telefonum var ordan biliyorum kesin çözümünü anlatıyorum size tektarlanmayacak bu durum
İlk olarak play Store den sim contacs manager indiriyoruz dual siminiz var ise hattı çıkartıp denyecejsiniz 2 incisini geri gelmesini engelleyecek durum bu ilk etapta bu işlemi yapmazsanız telefon her başlatma da geri gelir silseniz dahi sim kart kişileri siliyoruz ilk olaraktan bittimi bitmedi bu daha birinci etapimiz sim kartta kişi kalmayacak buna özen gösterin bu işlemleri yaptıysak en önemli kısma geçiyoruz bu işlem geri gelmemesi için di şimdi silmeye geldik önce kişilere girip ayarlar/dışa aktar / kaydet diyoruz yedek almayı sakın unutmayın play Store den delete all contacts indiriyoruz cihazimiza telefonunda WhatsApp kişilere Google kişilere kadar siliyoruz tertemiz yapıyoruz cihazı en son kaydettiğimiz dışa aktar dan kişiler ile açıyoruz bütün rehber tek olarak yüklenmiş olacaktır ve işlem ayni şekilde yüklendi ise üzülmeyin rehberinizi güzel şekilde düzenleyip dışa aktar yapın ikili kayıt etmemesi için bir kişi rehberden silinmeden hemen aynı isimden eklemeyin önce silinmesini bekleyin ve bu işlem bazen ikili kayıt ediyor size tavsiyem rehberinizi Google kişiler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan yaparsanız gelecek işlemleri rehberiniz pırıl pırıl olacaktır tek seferlik düzenleme yapacaksınız sadece bende zamanında çok çekmiştim pırıl pırıl rehberm inanın 1 kişiden 70 tane vardı aylar önce bu kişi mevcut değil hatası veriyordu delete all sizi unutmayın yedek almadan işlem yapmayın
İlk olarak play Store den sim contacs manager indiriyoruz dual siminiz var ise hattı çıkartıp denyecejsiniz 2 incisini geri gelmesini engelleyecek durum bu ilk etapta bu işlemi yapmazsanız telefon her başlatma da geri gelir silseniz dahi sim kart kişileri siliyoruz ilk olaraktan bittimi bitmedi bu daha birinci etapimiz sim kartta kişi kalmayacak buna özen gösterin bu işlemleri yaptıysak en önemli kısma geçiyoruz bu işlem geri gelmemesi için di şimdi silmeye geldik önce kişilere girip ayarlar/dışa aktar / kaydet diyoruz yedek almayı sakın unutmayın play Store den delete all contacts indiriyoruz cihazimiza telefonunda WhatsApp kişilere Google kişilere kadar siliyoruz tertemiz yapıyoruz cihazı en son kaydettiğimiz dışa aktar dan kişiler ile açıyoruz bütün rehber tek olarak yüklenmiş olacaktır ve işlem ayni şekilde yüklendi ise üzülmeyin rehberinizi güzel şekilde düzenleyip dışa aktar yapın ikili kayıt etmemesi için bir kişi rehberden silinmeden hemen aynı isimden eklemeyin önce silinmesini bekleyin ve bu işlem bazen ikili kayıt ediyor size tavsiyem rehberinizi Google kişiler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan yaparsanız gelecek işlemleri rehberiniz pırıl pırıl olacaktır tek seferlik düzenleme yapacaksınız sadece bende zamanında çok çekmiştim pırıl pırıl rehberm inanın 1 kişiden 70 tane vardı aylar önce bu kişi mevcut değil hatası veriyordu delete all sizi unutmayın yedek almadan işlem yapmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sim kart kişileri silin rehber dışa aktar deyip yedek alıp delete all contacts ne varsa silin rehberiniz güzel ce temizleyiniz bip WhatsApp kişilere kadar rehberiniz bomboş olacaktır yedeğe kişiler ile açın rehberiniz geri gelecektir kesin çözüm Google a kişiler yazıp ordan düzenlemeniz hiçbir zaman ikili olmuyor kolay gelsin iyi günler
Delete all contacts dan herşeyi silmeyi unutmayın ne var ne yok bütün yapışkanlari söker atar geri geliyor sa sim kart kişileri silin sim contacs manager Google kişiler den yapın gelecek düzenlemelerinizi anında rehbere yansıyor senkronize kapama geçici çözüm asıl çözüm bu senkronize kullanan fabrika ayarlarına dönünce 75 bin rehber kişiler ile karşılaşacagini biliyor muydu sadece gizliyor senkronize verdiğim kesim tertemiz çözüm
Google kişiler ile normal rehbrrin farkını anlatayım size Google kişiler ile kaydettiniz birleştirip kaydeder normal rehber den kaydettiniz WhatsApp hesabı var Skype var bip var bir numaradan 4 tane olur kişiler uygulama sında çözebilir siniz ama telefon uygulamasında sabit kalır Google kişiler ile kayıt düzenleme yapıp 10 sosyal medya olsa bile Mehmet ten 10 tane olmaz tek çıkar