Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
7
24ünden beri 3 gündür saat tam 19da deniyorum sonraki gün 00'00 a atıyor beni sistem limit doldu olarak bu durumu nasıl aşabilirim? Global cihaz

mucizat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
2
Bayağıdır üyeymişim Allah'tan. Elinize sağlık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim bu sitede 2018 yılında sorduğum soru hala duruyor.yani o zamandan beri üyeyim.ve eski Xiaomi telefonumdaki hesabı kullanıyorum en az 3 4 yılda o.hesap var ama burda benim gün kısmı 0 olarak görünüyor
Xiaomi HyperOS Bootloader Açma Rehberi:

Ön Gereklilikler:

• En az 30 günlük bir Xiaomi hesabına sahip olmalısınız. Eğer hesabınız yoksa, yeni bir hesap açacaksanız 30 gün beklemeniz gerekecektir. Daha önce mevcut olan bir hesabınız varsa bunu kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın bir hesabın aylık bootloader kilidi açma sınırı vardır. Çok fazla cihazda aynı hesabı kullanamazsınız.
Adım 1: Xiaomi Topluluğu Uygulamasını Güncelleme

• Xiaomi Topluluğu uygulamasını 5.3.31 veya daha üst bir sürüme güncelleyin. Bu yazıyı yazdığımız anda Google Play Güncel sürümü 5.3.30 bu yüzden uygulamanız alt bir sürümde ise bu linkten APK dosyasını indirebilir ve kurabilirsiniz.
Adım 2: Bölge Ayarlarını Değiştirme

• Uygulamada "Ben" kısmına gidin ve "Ayarlar > Bölgeyi Değiştir" seçeneğine tıklayarak bölgenizi "Global" olarak ayarlayın.
Adım 3: Bootloader Kilidini Açma

• "Ben" bölümünden "Önyükleyici Kilidini Aç" seçeneğine tıklayın. Bu seçenek hemen görünmeyebilir; eğer görmüyorsanız, uygulamayı kapatıp bir süre bekleyin, ardından tekrar deneyin.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Adım 4: Başvuru Yapma

• "Kilit Açma İçin Başvurun" seçeneğine tıklayın. Eğer "15/02/2024 tarihine erişim izni aldınız" uyarısı alırsanız, burada tarih değişiklik gösterebilir. Örnek olsun diye böyle bir tarih yazdık, tarih aldıysanız işleminiz tamamdır. Ancak, "Uygulama kotasına ulaşıldı" uyarısı alırsanız, akşam 19:00'da tekrar deneyin. Çin saatine göre olduğu için size 00:00 diyebilir.

Adım 5: Geliştirici Seçeneklerini Açma

• Ayarlar > Telefon Hakkında bölümüne gidin ve OS Sürümü kısmına 8-10 kez dokunun. Geliştirici seçenekleri açılacaktır.
  • Ardından Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri'ne gidin ve "Mi Kilit Açma Durumu"na tıklayarak hesabınızı ekleyin. Eğer başarı ile eklendi uyarısı alırsanız, 72 saat (3 gün) sonra Mi Unlock uygulamasını kullanarak bilgisayar üzerinden bootloader'ı açabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek Xiaomi cihazınızdaki HyperOS bootloader'ını başarıyla açabilirsiniz. Unutmayın ki her adımın düzgün bir şekilde tamamlanması önemlidir ve bazı adımların etkili olabilmesi için belirli bir süre beklemeniz gerekebilir.

NOT: Bootloader kilidi açma işlemi telefonunuzdaki tüm verileri silecektir. Bu yüzden işlemden önce yedek almanız önerilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim 2018 yılında bu sitede sorduğum soru hala duruyor. O tarihten beri üyeyim.ayrica eski Xiaomi telefonumdaki hesabımı kullanıyorum 4 yıl kadarda onu kullandim. Son 2 aydır aktif olarak burayı kullanıyorum ama bendeki gün sayısı 0 gözüküyor. Nedeni ne olabilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-19-03-20-22-913_com.mi.global.bbs.jpg
    Screenshot_2024-12-19-03-20-22-913_com.mi.global.bbs.jpg
    291,7 KB · Görüntüleme: 4

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
mi community uygulamasından yetki aldım, geliştirci seçeneklerinden hesabı ekledim. Bilgisayardan unlock ile açmayı denedim, 72 saat bekleme verdi. 72 saat geçtikten sonra tekrar deniyorum "this device is not activated" hatası alıyorum. allahım yarappim deli olacam, yav arkadaş bu xiaomi den artık iğrenmeye başladım neden bu kadar çetrefilli yapıyor neden bu kadar uğraştırıp kıvrandırıyor insanları yahu. bu cihazı en kısa sürede satıp bir daha asla xiaomi almayacağım ya bıktım artık bu zırvalıklardan.

Üst Alt