Tabiki hyperos öncesi kilit açmak çok daha mantıklı ben de herkese aynı böyle söylüyorumhocam merhaba anladığım kadarıyla hyperos'a geçmeden önce bl kilidi açık olanlar geçiş yapınca herhangi bir sorun yaşanmıyor imei attırmada v.s.
ama direk hyperosla gelen cihazlarda bl kilidi açmak zor sanırım
Sorunu çözdüm dedin hocam sonra ortadan kayboldunYok asla trollemiyorum hocalarım forumda aktif bile değildim bu süre zarfında, iki cihazım var Mi 13 ve Redmi Note 12S bu 2 cihazda da kilidi açma işleminde aynı hatayı veriyordu ve iki cihazda da kilidi açtım, kimseyi kandırma gibi bir amacım yok elhamdülillah.
Aynen şans eseri 2 cihazda açtım hocam. iyi forumlar size.Sorunu çözdüm dedin hocam sonra ortadan kayboldun
Eğer şans eseri işlemi yaptıysan bu sorun çözmek değil ama bir yöntem denediysen bunu bizimle paylaşırsan çok mutul edersin bu kadar insanı
Sent from my 2201123C using Tapatalk
Birader ruh hastası mısın nesin. "Açtım, çözüm buldum" deyip günlerdir yazmıyorsun. Sonra gelip, yine "açtım" deyip çözüm nedir yazmıyorsun. Saçma salak boş beleş mesajlarla kirletmeyin şu forumu ya. Biliyorsan yazarsın, yoksa susarsın. "Ben biliyorum" yazmak, bilmek değil.Aynen şans eseri 2 cihazda açtım hocam. iyi forumlar size.
Kardeşim kimseyi kendin gibi boş görme,yks öğrencisiyim girmiyorum foruma,sırf senin bu kibrinden dolayı da çözümü falan da sunmuyorum kimseye inandırmak zorunda değilim. Fakat forum mesaj geçmişime bakabilirsiniz aynı sorun bende de vardı fakat az uğraş üstüne çözdüm. Üstelik 2 cihazda.Birader ruh hastası mısın nesin. "Açtım, çözüm buldum" deyip günlerdir yazmıyorsun. Sonra gelip, yine "açtım" deyip çözüm nedir yazmıyorsun. Saçma salak boş beleş mesajlarla kirletmeyin şu forumu ya. Biliyorsan yazarsın, yoksa susarsın. "Ben biliyorum" yazmak, bilmek değil.
Evet zorundasınız...Kardeşim kimseyi kendin gibi boş görme,yks öğrencisiyim girmiyorum foruma,sırf senin bu kibrinden dolayı da çözümü falan da sunmuyorum kimseye inandırmak zorunda değilim. Fakat forum mesaj geçmişime bakabilirsiniz aynı sorun bende de vardı fakat az uğraş üstüne çözdüm. Üstelik 2 cihazda.