Çözüldü Rehber Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
Selamlar, max2 cihazımda rehbere yeni kişi kaydetmek istediğimde bir türlü tam isim yazamıyorum hep isim çok uzun uyarısı veriyor. Kelime sayısını nasıl artırabiliriz bir yolu var mı? en fazla 13 farf kabul ediyor

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Sim karta kaydederken bir sınır olur isterseniz önce telefona kaydedip ardından sim karta taşıyabilirsiniz.

Oyla:

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefona kaydetme yokki bunda, simkart-mi hesabı-google hesabı ve hotmail hesabı var. dediğiniz gibi mi hesabına kaydettim ama kişi düzenlemede sim karta taşı yok ve görüntülenecek kişilerde sim kartı seçtiğimde kaydettiğim kişi çıkmıyor.

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Telefona kaydetme yokki bunda, simkart-mi hesabı-google hesabı ve hotmail hesabı var. dediğiniz gibi mi hesabına kaydettim ama kişi düzenlemede sim karta taşı yok ve görüntülenecek kişilerde sim kartı seçtiğimde kaydettiğim kişi çıkmıyor.
Şuanda custom romda olduğum için tam yolu söyleyemeyeceğim ancak kişiler uygulamasına girin oradaki ayarlar bölümünde aktarabileceğiniz bir yer var yanlış hatırlamıyorsam oradan telefona aktarılabiliyordu .

Oyla:

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
Şuanda custom romda olduğum için tam yolu söyleyemeyeceğim ancak kişiler uygulamasına girin oradaki ayarlar bölümünde aktarabileceğiniz bir yer var yanlış hatırlamıyorsam oradan telefona aktarılabiliyordu .
Benimki global rom

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

doblo222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 3
Konular
3
redmi note 3 telefonum açılmıyor arkadaşlar.bugun benim çocuk kilit deseni yanlış girmiş telefon açılmadı.bende akşam eve geldiğimde gmail hesabını kaldırdım.sonrada kilit deseni kaldırdım.şimdi parmak okuyucu çalışmıyor ve kilit desen ekranında hiç nokta işaret çıkmıyor.hiç bir şekilde telefonumu kullanamıyorum..ne yapmam gerek..acil yardım lütfen

Oyla:

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
redmi note 3 telefonum açılmıyor arkadaşlar.bugun benim çocuk kilit deseni yanlış girmiş telefon açılmadı.bende akşam eve geldiğimde gmail hesabını kaldırdım.sonrada kilit deseni kaldırdım.şimdi parmak okuyucu çalışmıyor ve kilit desen ekranında hiç nokta işaret çıkmıyor.hiç bir şekilde telefonumu kullanamıyorum..ne yapmam gerek..acil yardım lütfen
Doblo arkadaşım yeni konu açarsan daha çabuk cevap alırsın burda pek gören olmaz. Bu benim konum olduğu için ilgilenen ler girer

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt