Soru Rehber de görüntülenecek kişiler yoktur.

Hondask31

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Arkadaşlar günaydın. Red mi note 8 pro. İki Google hesabım var ikincisi oyun için arkadaştan aldım girdim fakat onun kişiler De benim rehberde çıkıyor. Rehber de görüntülenecek kişiler diye secenek yok. Bilgisi olan var mı ?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar günaydın. Red mi note 8 pro. İki Google hesabım var ikincisi oyun için arkadaştan aldım girdim fakat onun kişiler De benim rehberde çıkıyor. Rehber de görüntülenecek kişiler diye secenek yok. Bilgisi olan var mı ?
1- Arkadaşının gmail hesabını kullanmanız hem sizin için hem de arkadaşınız için sorunlu ve sakıncalı.
Bu işlemi mutlaka iptal etmelisiniz.
2- Her şeye rağmen kullanıyorsanız, ayarlardan o hesabın ayarlarına girerek kişi senkronizasyonunu kapatarak sorunu çözebilirsiniz.
Çünkü, gmail-google hesap ayarlarında veya mail olarak tanımladığınız alanda mutlaka kişi senkronizasyonu çentiği bulunur. Bu görüntü telefonun modeline göre veya kullandığı ROM'a göre değişkenlik gösterebilir.

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Ayarlar+hesaplar ve senkronizasyon+Google+hesap adınıza tıklayın+kişiler satırının karşısında ki tik işaretini kaldırdığınızda senkronize etmeyecek ve kişiler gelmeyecektir. Tabii öncesinde kişileri silip bu anlattığımı yapmalısınız

Oyla:
Üst Alt